Turkiet!

Bye sweethearts!! :D ♥

Hejdå alla söta sötnosar!

Det här blir nog sista inlägget för den här veckan. Allting känns bättre nu, men det känns fortfarande lite extra jobbigt. Men det kommer säkert bli jättebra när vi kommer ner till värmen. Förlåt för en hemsk uppdatering men det har som sagt hänt väldigt mycket. Har iallafall varit hemma hos Camilla idag och hälsat på och pratat. Nu är det en hemmakväll som gäller för imorgon är en tidig morgon då vi tar bilen till flygplatsen vid 11-12 någon gång på förmiddagen! Ha en skitbra vecka nu här hemma och ta hand om er!


Åh

Åh, hoppas verkligen att du förstår att jag älskar dig J ♥. Det den här killen håller på med är så himla respektlöst mot dig och jag hoppas verkligen inte att det förstör något för oss. Du vet att jag inte kan förklara med ord min kärlek till dig och jag tycker det är skitjobbigt att vara ifrån dig. Ännu jobbigare när något som detta händer. Om inte du tar ett snack med din kompis snart så kommer jag göra det, det lovar jag. För han kan inte hålla på såhär. Jag älskar dig! Förlåt att jag inte kommer imorgon, hade jättegärna kommit om jag inte hade denna tiden till flyget att passa. Ha det underbart och tänk inga dumma tankar när jag är borta.
Peace & love♥

Nu kan jag pusta ut

Fick tag i honom tillslut. Eller, hans vän som ringde rättare sagt, hehe. Den där jäkla mobilen han fick låna med sig asså, den gör så att nätverket slutar fungera på mobilen vilket gör att den inte får någon täckning, men vi löste the problem :)

För övrigt, Grattis Gabbe viadre igen! Glöm inte kolla idol imorgon ;) Nu är det läggdags! Vart en sen kväll iomed att pappa fyllde år idag och allt trassel nu på slutet. Men sov gott alla sötisar, imorgon hörs vi en sista gång(några-sista-gånger) innan jag,Frida, Daniel & deras mamma sätter oss på ett plan mot turkiet, åååh längtar!! 
Kisses & hugs! ♥


where are you?


Vart är du Jocke..? =( Får inte tag på dig !

 


Grattis pappa!

Hej! Börjar med att säga Grattis pappa! på din födelsedag.

Idag skulle vi haft idrott hela dagen fram till halv 4, men fasen vad dåligt planerat allt var. Jag tror inte att jag är den enda som tycker det, orkar inte ens förklara! Slutade i ösregn och springandes till skolan för lunch vid halv 12, sedan besked om inställning. Så jag stack till apoteket och sedan raka vägen hem och göra precis ingenting. Lekte lite med photoshop. Vid klockan halv fyra var det bara att dra ner till stan igen för då hade jag bestämt träff med saknade söta Carro! Tog en chailatte på espresso house :) Ikväll är en lite göra iordning kväll inför resan på lördag, och imorgon ska de sista pengarna växlas sen ska jag umgås lite med J's mamma innan jag ska hem och sova. På lördag bär det av till varmare ställen! Kommer sakna min sötnos =) Men det är smällar man får ta, jag kommer ju hem igen! Och får va en hel vecka i varmare temperatur med FRIDA! =)


Som jag sa så trixade jag ju lite med bilder, såhär blev resultatet på en av dem :)
Angelina Jolie är någon som jag tycker är riktigt riktigt snygg för sin ålder. Håller ni inte med mig?

Bildorginal:

Min bild:


Och en andra:

Skärpan blev lite sådär på mittenbilden där :/ Menmen!

Ha en trevlig kväll! Vi kanske hörs senare, pappa fyller ju som sagt år idag :)


Kändisdjungeln

Pjuuh, nu har jag hämtat lillebror på dagis, han gillar inte att bli hämtad av mig.. mamma ska det självklart vara! Känns som en sådär eftermiddag, ikväll är en sakna-älskling-kväll. Sånt måste man få ha ibland! Nu är det "kändisdjungeln" som visas på tv4. Jag vill se idoool nu!

<3


Nu är det dags för... gissa? That 70's show! :D Åh.. love!!

Let me entertain you

Hej på er, jag är tröttast i världen. Men måste plugga geografi nu så det är nästan klart tills jag åker. Skulle ta lovisas cykel hem från skolan förut men vet ni vad, extranyckel till hennes cykel låg inte i min väska. Jag gick tillbaka till skolan, letade i alla de två klassrummen jag varit i idag, i grupprummen, i matsalen och jag tilloch med frågade alla lärare på hela skolan, ingen har fått in någon nyckel och ingen har heller sett någon. Vart i helsike har den tagit vägen?! Vem vill sno en cykelnyckel med en färgglad clown till nyckelknippa? Förstår inte.. cykeln var ju låst också så jag fattar inte vart den har tagit vägen! Får hämta cykeln senare ikväll med lovisas riktiga nyckel... ska ju hämta Oskar på dagis klockan halv 5, det lär bli en upplevelse! Nu måste jag börja plugga :(

Bild från imorse



Draft: Sept. 22, 2009


http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1222287&renderingdepartment=2.34558

 Eftersom vi inte fick höra honom sjunga på tv, så kan vi höra honom här ;) Måste tilläga att det var faktiskt jag och min kompis catrine som diskuterade lite och kom fram till att jag skulle tipsa honom om den här låten ;)

Sov gott nu alla söta sötisar! ♥

IDOL

MIssa inte idol och Gabbe nu!

Gabriel Brandes

http://www.sr.se/cgi-bin/ostergotland/program/index.asp?ProgramID=442

Om ni trycker där kommer ni till sverigesradio. Där ser ni en bild på gabbe och två länkar, om ni trycker på den översta är det en intervju med honom och om ni trycker på den understa är det hela låten som han sjöng på auditionen i idol.

tired of this

Vet ni vad jag har gjort i eftermiddag? sett på that 70's show och pluggat. Haha, är ni förvånade? Jag är så himla trött.. orkar inte ens blogga just nu, tyvärr..

Ingen rubrik...

Usch. Har jobbat som en galning på engelskan, nu väntar geografi i en timme, lunch, och sedan geografi en timme efter lunch också! Det jag ser fram emot mest nu är lunchen, är såå hungrig. Hann inte äta frukost imorse. Måste ju få lite energi till jumpan i eftermiddag också! Nu är det time för engelska! ♥


What I feel when i'm with you


Godnatt folk's. Nu blir det att nanna kudden, är jättetrött efter allt idag. Men imorgon är det nya tag igen så måste ha en lång sömn! Med tanke på att jag försov mig en halvtimme imorse. Fast ändå kom i tid! Flög upp ur sängen kl. 08.01 i panik då vi börjar 08.30. Men jag bor ju nära skolan så jag kom runt 08.35 då lektionen knappt hade börjat.
Dröm söta drömmar nu

I'm feeling free from work


Åååhh! Fasen så skönt! Ligger här i mina mysklder med kissen och bara slappar. Är äntligen klar med sista uppgiften för kvällen, idrottsuppgiften på 2½ sida! Känner mig helt utmattad. Men har samtidigt en mycket skön lättnad i kroppen över att ha skrivit klart allting OCH med tanke på att jag har pratat ut lite med Jocke. Så, nu blir det att fira med att längta till Turkiet och känna eran avundsjuka! haha, skoja bara =) Ska börja göra iordning mig för sängen strax, puss! ♥

Were only watching the stars, heavens got to wait another year


Två söta bilder på mig och Alexie i skolan idag.

Har suttit sen klockan 6 och bara pluggat nu. Har pluggat geografi, har skrivit klar min loggbok till geografin. Har skrivit (nästan) klart mitt arbete om min hälsa, till idrotten, eftersom det ska lämnas in när jag är i turkiet. Yey, snart kan jag slappna av, har några rader kvar att skriva på idrotts-uppgiften! Tror att matte blir det ända att ta med till turkiet. Dock missar jag när alla andra ska vara i simhallen på gympan nästa vecka vilket betyder att jag kommer få åka dit med de andra som också missar det, senare under terminens gång.. ysch. Just nu sitter jag och lyssnar på Watching the stars - Brolle Jr. Diggar hans musik!
Nae, back to work! ♥

They got so many dreams to catch and many things to do


Linne Carlings, Leggnings BikBok, Örhängen Glitter (syns inte på denna bilden) 

Sitter här i vardagsrummet med Katten i knät. Tittar på någon riktigt dålig serie om mammor som akutföder sitt barn. Anledningen till detta är för att jag väntar på att that 70's show ska börja! Älskare 70's show ♥ 
Funderar på o ta mig lite mellis också, vi får se! Det intresserar väl kanske inte så mycket, hehe.
Måste tyvärr plugga nu, vilket jag inte tycker om. Ha det fint! ♥

Stop this beat is killing me

Tjena! Sitter i skolan i ett grupprum med Alexie Lena och Izsa :) Vi lyssnar på musik och chillar galet ända tills vi går in 12.10. Då ska vi ha matte, det ser jag inte fram imot... matte B är så sjukt svårt :( Klockan halv 2 ska jag hem och chilla galet efter denna skoldag. Känner mig inte bra alls, har ont i halsen och är täppt i näsan och känner mig hängig.. har gjort det hela helgen. Så det blir att chilla galet och plugga. Den där jäkla geografin.. usch tycker INTE om det. Nu ska vi låta vår mat sjunka ner i magen och fortsätta lyssna på musik! 

Snart sitter vi där på flyget Frida och jag.. =) On our way to Turkiet.  

Audi R8

Ni får ursäkta om jag är jättetråkig nu.. men jag vill verkligen ha en R8 ♥



Dålig dubbat tysk tv-serie

Ni vet hur jag är.. jag älskar förändringar! Frågan är om jag är nöjd.. lite enkelt sådär nu. Tills jag lärt mig hur man lägger in en header med den här sorts designen.. ^^ Den är lite kompliserad.. men man måste ju våga prova på något nytt, inte sant?! Hur som helst.. har precis kommer hem från resecentrum, hatar att säga hejdå och ännu jobbigare är det nu när jag inte kommer träffa min babi på 2 veckor eftersom jag åker utomlands, men det ska faktiskt bli riktigt kul så jag ser fram emot det :) Frida & Matilda + turkiet=återförening! hihi.
Sitter i vardagsrummet med pappa och lovisa och kollar på den dåliga nya serien med dubbat tal, vet inte ens vad den heter men fyfan vad dålig den är. Tyskar som dom har dubbat talen på, det låter & ser sjukt ut! Pappa och jag vill verkligen se något annat men lovisa vill se det här -.- Aja.. nu har det övergått till tjaffs om busshållsplatser! Måste kolla bussen till Lovisa.. men vi hörs från skolan imorgon! Puss ♥

LA INK

Time for some LA ink!!
18.00 på Discovery! Don't forget to watch!


En trött matilda & Morgon bollkrig

Goodmorning! Igår somnade jag NÄSTAN vid tv:n när jag kollade på någon tråkig amerikansk ungdomsserie. Sedan kom jag in till rummet och då sitter Jocke och Felix o gibbar så vad gör man då.. då tittar man på en film på datorn också, då vart det en film som satt i, The Holiday som jag i stort sätt kan utantill nu. Somnade i sängen under filmen och runt halv 3 tror jag hon va så gick kom Jocke och Felix och la sig. Men då hade jag sovit i ca. 2 timmar...
Vi startade morgonen med bollkrig alla tre. Det var kul faktiskt  och jag fick in en fullträff med en blöt liten boll, det va i Felix fejja, hahah. Solen skiner så in i så jag tänkte slita bort dom från sina datorer och make some breakfast on the balcony! Vi hörs !

Lost in France



Kusin i idol, äntligen!

Här har ni honom, visst är han duktig? Lite väl snabbt sjunget, det beror på nervositeten, har hört honom spela den här låten såå många gånger och han är riktigt duktig när han inte har någon press på sig, men även nu med!


Fredag - myskväll!

Det vart stressigt i eftermiddag som vanligt. Stack till stan själv efter skolan och köpte mig ett par glansiga leggings och en rosa tunika. Fick aldrig chansen att ta ett bra foto på dem så det kommer ni få se efter helgen. När jag kom hem vart det att slappa en kort kort stund och sedan åka och handla och direkt hem o packa för att sedan bege mig till resecentrum och möta upp Jocke som kom med de andra soldaterna från Eksjö. Nu är vi hemma hos honom i brokind och om en halvtimme börjar idol! (förhoppningsvis är Gabbe med idag, det är det sista jag fått höra av hans egen mamma. Hoppaaaas... har tjatat så mycket om det där nu..)

Hur som helst så får ni ha en riktigt bra kväll!

Dagens outfit & facelook

Godmorgon på er. Idag är jag klar ovanligt tidigt! Sitter här i soffan med min lillebror och väntar på att klockan ska bli runt 11.15 så jag kan börja cykla till skolan =) Ska dit för att göra geografi redovisningen och sedan ska jag med Johanna till stan och där ska vi köpa lite kläder =) Kommer visa dem när jag kommer hem! 
Ikväll kommer ju älsklingen hem också så det blir att vara med honom då, får se vad vi hittar på =) Det är ju sista dagarna vi ses innan jag åker till Turkiet med Frida! 

Här kommer dasgens outfit:

 

Och så dagens facelook:

Ha en bra dag!

Godnatt

time to go to bed, good night!


Detta måste ni prova på



Man kan inte alltid bli bra på kort

Gabbe på youtube

nae jag börjar ge upp det där med att han kommer synas i tv. Hans lillebror sa nyss att de visade 9 stycken som fick guldbiljetter idag, och att de sex sista skulle visas imorgon? Jag vet inte.. ska iallafall kolla på idol imorgon också!! Tänkte såhär att även om han inte syntes i tv så borde han ju synas på hemsidan men det gjorde han fan inte heller ikväll så jag undrar vad detta är? Han har synts på reklam på hemsidan och jag har själv hållit i... ja wups det ska man ju inte säga va? ;) haha. Ne men det blir att kolla på idol imorgon också och så får jag väl lägga in ett klipp på honom här om jag hittar något från hans autition. ÅÅH, jag kom ju på, det finns ju videos på honom på youtube! Det ska jag visa här:

Och sedan en som hanna westman har spelat in har jag för mig:

Sen får ni se bilderna från min kajaktur idag också =)

Paddla kajak!

hahahahaaa,har varit och paddlat kajak! Fasen vad kul och härligt det var! I solnedgången inne bland träden vid ån :) Vilken träningsverk vi kommer ha imorgon i axlarna! Det gäller ju verkligen att sitta rätt och att paddla rätt, den är såå svajig! Men det var såååå härligt så det var värt träningsverk! Nu ska jag lugna ner mig lite och sedan kolla på idol och hoppas på att min kusin får synas i TV:n!  Glöm inte titta!
Bilder från ikväll kommer ni få se när jag lägger in dem på min andra dator senare sen.

i skolan

Har nu haft engelska-redovisning, och vet ni? Det gick riktigt bra! Var inte nervös alls och fick ett fint uttal på min engelska. Det blev ett VG =) Nu ska vi egentligen läsa en engelska bok medans den andra gruppen redovisar för halva klassen. men jag glömde min bok hemma.. Harry Potter, ettan =D hihi. Så sitter här vid min dator och väntar på att klockan ska bli 10.50 så vi får sluta och äta lunch. Sedan väntar spanskan då vi ska börja med något nytt, och sist men bäst, företagsekonomin! Yeey! Slutar vid 16.20 vilket är lite segt..

Men ikväll då?
Då ska jag med Jockes mamma och paddla kajak, haha det blir första gången! Vi får se om jag ens vågar mig på att göra det... haha!


Godkväll & Godnatt

Time to go to bed! Måste gå upp tidigt imorgon eftersom jag ska vara i skolan en halvtimme tidigare än vad vi börjar, med Yasse och Bette och öva inför vår redovisning på engelskan på morgonen, vi ska göra allt vi kan för att få en så bra redovisning som möjligt! =D Och vet ni? Imorgon kanske jag ska köpa mig ett par nya skor, eller mamma =) Jättesnygga enligt mig, min lillasyster har dom redan.. hehe. Ska se om jag hittar en bild på dem.. nae, finns ingen på internet. Men tar kort på dem imorgon så ni får se då! =D Så kika in imorgon kväll! Men glöm för guds skull inte att titta på idol och min kusin som jag har tjatat om i några dagar nu. Men efter imorgon är det över med mitt tjat om det, lovar tihi =)
Godnatt!

 

ut & gå, sedan IDOL!

Har sett på that 70's show för ca en timme sen.. förvånade? haha nej tänkte väll det ... :) Har även hunnit plugga så nu är den jobbiga delen klar. Nu ska jag ut och gå med mamma :) När vi kommer hem igen är det dags för IDOL , och ikväll får ni INTE missa det, för det är väl ikväll det är i stockholm? OM det är i Stockholm ikväll så kommer MIN KUSIN vara där, GABRIEL BRUNELL BRANDES, GLÖM INTE KOLLA! :)

UPPDATE: Okej, nu sa han att det nog va imorgon de va i Stockholm igen.. ikväll var det Umeå? Hur som helst, KOLLA PÅ IDOL IAF! :D Det kan alltid vara någon man känner igen!


home

Sitter och tittar på ghostwispers, det är ju så spännande !
Stack faktiskt till ljunkan med Lena efter geografin idag, vi hälsade på ewe i hennes klass, haha fyfasen vad slappt dom har! Sen stack vi tillbaka till tbs och snackade lite med folket som var kvar där.
Såhär såg jag ut idag:

Matteprov

 Sitter i entren på skolan. Har precis haft matteprov.. usch. Matte B är så otroligt svårt ju! Det går inte få bra betyg på matteprov när man heter Matilda. Det känns skönt att det är över nu iaf.. om jag inte får göra om det.. Hur som helst, ska ha geografi om en halvtimme ungefär, jaa vad säger man.. hoppas min grupp tycker om powerpointen jag har gjort, eller att den duger iaf :)
Är jättehungrig, har inte hunnit käka frukost idag. För jag tänkte såhär att om jag åker lite tidigare så kan jag köpa något gott på hemköp 2 min från skolan att ha under provet, men det va ju stängt! YES! Så har suttit hungrig hela morgonen. Efter geografin är det lunch! Och då slutar vi även för dagen också, hihi. Kanske blir lunch på stan? Det vore mysigt :) Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och nörda framför min dator, vi hörs senare!
En gammal bild på mig från midsommar i stockholm med Carro.


20 Juni 2009 - En mindre

Varje år den 20 Juni ska jag tända ett ljus
för att hedra den du är, och den du var.

Nu är det eran tur att finna det liv ni förtjänar att leva
Jag hoppas verkligen att ni förstår hur många liv ni förstört,
och jag hoppas verkligen att ni förstår att ni förtjänar detta
Det är helt ofattbart hur ni har kunnat leva med detta alla dessa månader
Det är dags att inse att ni lever i verkligheten,
för nu är det kört.

- Och jag kan äntligen lägga detta bakom mig

Ut och gå, sedan idol!

Dags att gå ut och gå med Tess! När jag kommer hem blir det att titta på Idol och plugga matte, bye!


Do you know what were fighting for?

Jag är hungrig, ska äta churry kyckling snart :D Sen ska jag nog ut och gå med tessan ikväll eftersom hon inte kunde igår, frågan är om hon hör av sig.. hon har inte hört av sig än iaf. Hon skulle höra av sig när hon kom hem, och honskulle vara i stan senast 4.. hmm? Börjar bli lite fundersam..


That 70's Show again!

Hello, nu är jag hemma, sitter och kollar på that 70's show :) Älskar det programet!!! <3 har provat lite kläder som maja har varit här och lämnat, egentligen till min lillasyster, men wtf! Jag kan ju använda dom jag med, som det brukar vara =) Ska visa bilder på dem, ska också visa min outfit & facelook for today:
Outfit

Facelook

Kläderna från maja
Den kanske är lite väl grön.. men så himla skön att ha hemma!:

Såå snygg.. har redan en svart:

Och så den sista:

Nu har jag missat massor på that 70's show!!

schooool !

Hej!! Tänkte säga till att jag lever bara.. hinner inte skriva någonting för jag börjar min lektion nu, måste jobba som ett as :( Men vi hörs i eftermiddag runt klockan 4! Ha det bra sålänge.


BLOGLOVIN!

Följ min blogg med bloglovin

=) hmm.. funkar den där länken? Förlåt men blev medlem i bloglovin för typ 2 timmar sen =/ Har lyckats lägga till en länk till mitt konto på bloglovin men fattar inte varför ikonen kommer upp fyra gånger istället för en? Har bara kopierat länken som man ska ju.. åh blir så trött på allt krångel.  Hur som helst, god natt & Sov sött!




Samsung f480, Nisse

Här är min nya phone!! Det är redan lite jack i den som ni ser:( Klantiga jag... Men faktiskt inga repor än!
Har hittat en perf. bild på MIN katt, ååh han är så söt =) :

Han måste jämt hänga efter en.. han kan inte vara ensam.. haha:D Jättesöt är han! Som en liten hund nästan. 
Nisse heter han och har världens finaste långa glansiga päls :) Nu tänkte jag dra mig till sängen alldeles strax, sov gott alla mina söta läsare =) Vi taggar in för en ny skoldag!........

Måste lägga in denna låt också, den är ju helt underbar...


Bloglovin ?

okej,nu har jag fixat bloglovin! Nu får ni hjälpa mig med hur det fungerar..!

This love has taken over me

yehoo, nu har jag varit ute och gått runt ån! Känns så skönt efteråt. Förutom att jag är jättetrött nu. Hade tänkt kolla på idol ikväll men det är ju tydligen inte försen imorgon... men på ONSDAG får ni INTE GLÖMMA kolla på idol för då är dom i stockholm igen och då är min kusin med!!!! GABRIEL BRUNELL BRANDES!!! Han trodde att det var på onsdag, så då får ni kolla extra noga!!! okej? Bra =)
NU: Dusch!


NU KÖR VI!


Hade tänkt att dra och träna lite nu!! Kanske ska höra med Tessan?.. Jäklar vilket sammanträffande, hon loggade in på msn nu! hihi, om hon inte följer med så går jag själv. Det är så skönt att gå ut och gå lite då och då. Vi hörs när jag kommer hem igen :)
Ps. Har fixat så att jag kan lägga in bilderna från mammas canon kamera nu iaf! Nu är de bara mobilen kvar..

I love this f


Oh... my...god... jag.älskar.detta.klipp. Och låten! Och jag älskar filmen The Notebook!!!!!<3

I love this film


Oh... my...god... jag.älskar.detta.klipp. Och jag älskar filmen The Notebook!!!!!<3

I never even thought on crying, when i heard you say goodbye

Tror att jag är färdig nu.. säg vad ni tycker är ni snälla. Någon som vill göra den bättre? Ge mig gärna förslag på vad som kan göras bättre.
Btw, jag fattar inte hur fan jag får in mina bilder i datorn från mobilen, det vill verkligen inte gå!
Bara för det så får ni en riktigt gammal bild på mig helt utan smink, hihi


Makeover

Nu är jag tillbaka, och nu fortsätter jag med att göra om bloggen =)

That 70's Show

Okej nu har jag kommit en bit med min ombyggnation, har fortfarande en header kvar att fixa, men är hyffsat nöjd med färgerna nu iallafall, kanske ska ändra bakgrundsfärgen.. men nu börjar That 70's show så är tillbaka när det är slut och då kommer såsmåningom resultatet av min nya blogg!
Medans jag är borta nu så lyssna på:


OMBYGGNAD

OBS. BLOGGEN ÄR UNDER OMBYGGNAD!!!

One thing on my mind, and that is you

Hello Sweethearts. Nu är jag hemma från skolan.Har varit hemma i en timme typ, för Frida var så himladuktig på håltimman så vi slapp sitta kvar och plugga efter skolan =) Nu sitter jag och lyssnar på musik, har kollat på tv ett tag. Men tar en paus från tvn och bloggar lite istället för klockan 15.55 börjar that 70's show, missa inte det!!! Älskar det programmet!
Här är lite avdet jag lyssnar på just nu:
  • Nikola Sarcevic - My Aim is you
  • Hello - Beyonce
  • Collide - Howie Day
  • Send me an angel - Scorpions
  • Zombie - the cranberries
  • Perfect - simple plan
Som ni märker så har jag väldigt blandad musiksmak.. hehe. Det har alltid varit så, jag har alltid lyssnat på allt från töntiga barnlåtar - hårdrock typ.. haha!
Hur som helst.. tänkte försöka lägga in lite bilder på datorn från mobilen nu, om jag lyckas så skani bland annat få se min katt som ligger här på mitt skrivbord vid tangentbordet =) Återkommer!

I'm on a mission and your involved

Godmorgon!!
Sitter i skolan nu, har precis haft historia A. Herregud vad tråkigt det är!! Har sett på film hela lektionen om the Scorpion King. En engelsk film om historia förr i tiden. Utan text!!! Ja ni hör ju, jätteroligt.. Sen har jag och Frida försökt få tag på Jannike som är hemma idag (som vanligt). Men skolcheften är på möte så vi får återkomma i ännu mer panik med tanke på att detta är vår sista dag att jobba med geografiarbetet enskilt. (imorgon ska allting sättas ihop) Nu sitter jag Frida Johanna och Alexie i matsalen som även används till att sitta och chilla i, och väntar på lunch, är såå hungrig!! Hann inte käka frukost idag :(
Men klockan är exakt 11, så nu ska vi ställa oss i kö för nu öppnar disken!

Sometimes it feels bad, sometimes it feels good

Tänkte gå och lägga mig alldeles strax. Kom hem för ett tag sedan.Skulle tacykeln hem från resecentrum men vet ni vad jag märker? Den är full med massa kladd från trädet den stått under. så det blev att gå hem med min tunga väska! Usch. Bussen kom så hastigt så jag hann knappt säga hejdå till Jocke. Han skulle ringa ikväll men jag börjar tro att han har somnat istället.. så jag tänkte dra mig till sängen jag med. Det är ju trotts allt skola imorgon!! Usch, imorgon väntar en jobbig eftermiddag!

Ps. Verkligen mycket som hänt i helgen på olika håll, men glöm inte att jag önskar ert allra bästa även om jag inte ens vet vad det handlar om. Ingen ska behöva må dåligt pågrund av något den inte kan rå för!


Spola fram och njut, haha


He left me, and took me far away


Hmm.. vad tror ni? Eller snarare vad tycker ni?.. Ska jag köpa ett par klackar? Snygga att ha i vinter, inte som dem på bilden, jag tänker några mer realistiska, eller vad säger man.. som passar mera att ha på vintern? Har ni några förslag på vad ni tror jag skulle passa i?
Är så trött på mina låga små skor nu. Nu är det nog klackar som gäller, även fast jag alltid har varit lite emot det med tanke på att jag tycker att jag ser ut som skit i det!
Men nu så, jag köper nog ett par när jag har kommit hem från Turkiet som jag för övrigt ska till med Frida om... OJ, TVÅ VECKOR! Måste börja tänka på vad jag ska ha med mig!!!


It must have been something you said

Har käkat brunch. Haha det är såå sjukt gott ju. Vart fil o flingor, mackor emd pålägg, juice osv. Det är så gott att äta sånt när man itne har ätit någon frukost eller lunch. När vi hade ätit hann vi i stort sätt bara komma ner hit och busa lite med varandra tills Jockes lillebror kom. Läget nu är så att de sitter och snackar wow, precis som jag sa. Vill ni veta en till sak? Vi har 8 månader idag =) Det har firats med att vi har busat hur mycket som helst med varandra så nu förtjänar han att umgås lite med sin bror. haha.
Tycker om dig min älskade.


Inatt satt jag faktiskt och gjorde klart min del i grupparbetet i geografin. Det glömde jag säga. Satt här och skrev runt halv 1 - halv 2. Haha, hade redan en hel sida, men skrev om precis allting för jag blev inte nöjd. Så nu är det klart iallafall. Men sen är det en del till som vi har missat att vi skulle skriva om i arbetet, och av vissa skäl så ska jag och Frida stanna kvar efter skolan imorgon och fixa det så att vi verkligen får det gjort. Hoppas på ett hyffsat betyg iaf.
Nu är det såhär att vi har nästan bara grupparbeten och uppgifter vi får att göra klart till ett visst datum, så är det på vårat eget ansvar att det ska bli klart tills dess. Vi får inte välja grupper själva. Vad gör man då om man sattsar på ett högt betyg men kommer med såna som bara strävar efter ett svagt G? Vad tycker ni?


Vi är några stycken som har pratat med lärarna om detta, några säger att vi ska få extrauppgifter att göra. Men come on?
Vi säger att 2 st som strävar efter MVG kommer med två st som också strävar efter MVG. Då är det ju självklart att de får ett bra betyg på sitt arbete sen är det inget mer med det. Men om två andra strävar efter ett MVG men kommer med två st som strävar efter ett G, då kanske det inte är lika lätt för dem att få ett MVG, och för att dom ska kunna bevisa att dom är minst lika duktiga behöver dom göra EXTRA uppgifter.. Är ínte det lite väl mycket att begära?
Just därför har vi sagt att vi ska få skriva upp vad vi strävar efter för betyg. Delar lärarna in oss i grupper efter vad vi strävar efter. MVG med MVG, VG med VG osv... Det låter väll bättre? Vi vill bara göra det så rättvist som möjligt.


I´m on a mission


Godmorgon!
Vaknade för ungefär 45 minuter sedan och var ganska pigg för att ha gått o lagt mig halv 2 igår. Idag väntar en dag då vi ska hitta på lite mer än att bara sitta här.. idag kommer nämligen felix hit och hälsar på, Jockes lillebror. Antagligen ska dem sitta och snacka wow, killar nivet! Men hans mamma ringde också, blir det kanske lite middag hos henne inne i stan innan vi drar oss mot resecentrum för att säga hejdå? För er som inte vet så gör min pojke lumpen just nu och har permision över helgen. Vi får se vart dagen för oss, uppdaterar mer under dagen!

We do NOT talk about fight club

First rule in fight club; We do not talk about fight club.
Second rule in fight club; We do NOT TALK about fight club.


Sitter och tittar på Fight Club, detta är nog seriöst min favoritfilm. Vet inte varför men jag tycker den är så himla bra!! Råder er att se den ;)


And he is a good lookin' man

 
Sov gott ;)



let me take it back

Hellloooo.

Sitter i soffan hemma hos Jocke och slappar. Har käkat frukost för ett tag sedan (eller okej vid halv 12 typ) vilket var välbehövligt eftersom jag inte åt någon kvällsmat igår. Mamma o Lovisa drog till sommarstugan idag, pappa till Stockholm med jobbet över natten, jocke ska ut på krogen, skulle träffat L egentligen men hon ska tydligen dra på fest där jag inte kan hänga med istället, så vad gör man? Hatar att vara hemma själv i mitt hus. Ska verkligen hitta något att göra.

Uppdate:
Yey, ska nog träffa Carro på stan ikväll, det blir trevligt =)

Jag när mia och jag va ute och gick med blossa.

Help me love you

Förlåt för en mycket dålig uppdatering men har verklgien haft fullt upp. Skolan slutade vid 12.40 men har lite problem med vissa saker så va tvungen att stanna kvar och snacka vilket gjorde att jag behövde stressa ännu mer till jobbet sen som jag skulle va på runt två. Slutade med att jag kom runt halv 3. Jobbade till halv 5, då va det bara att ta bussen hem som tog EN TIMME?! va ju tvungen att byta buss också. Vilket gjorde att jag va hemma runt 17.20. 17.45 skulle jag va på resecentrum. Tur att man bor nära stan säger jag bara. Hann i tid =) Nu sitter jag här hemma hos Jocke, tvn funkar inte så ska se på The Holiday på bärbara datorn i soffan här, mmh.
Facelook for today:


Keep on mooving

 


Welcome to my life

woho, älskar att titta på idol asså. hahah!! :D

I eftermiddags så var jag med mia.Det var mycket kuligt :) vi pratade mycket om mitt besök hos um, hähää.  Nu på kvällen har jag ju kollat på idol som ni säkert förstår. Skolan sög lite idag förutom sista lektionen med företagsekonomi det vakul :)

Nu: telen!


Oh romeo, where do you have your juliet

Nu sticker jag till Mia, medans jag är borta under kvällen så kan ju ni lyssna på den här låten ;) :

åååh, älskar eva & adam!!!


Bortom min kontroll


In tha schoooool

Hej på er.

Ännu en skoldag avklarad. Fast jag sitter faktiskt i skolan fortfarande. Coachtiden börjar nu och jag måste vara kvar och plugga matte. Men jag har en sån himla skön känsla i kroppen för tillfället. Har suttit sen klockan 12.30 och jobbat klart med våran geografi-uppgift som skulle vara inlämnad förra veckan egentligen. Men eftersom hon var sjuk hela förra veckan så fick alla en chans till att lämna in den nu imorgon. Det behövdes verkligen för shit vad svårt det var. men det känns skönt att det är över nu!

Nu väntar bara idrottsuppgiften också.. men nu börjar coachtiden! Hörs ikväll!

In the army now

Har tittat på idol nu. Vart tog min kusin vägen? Gabbe du kom ju vidare! Eller var det inte i stockholm du va och gjorde audition? Det kanske va någon annanstans?  Huvudsaken är ju att vi vet att du kom vidare =)
För övrigt så var det ett bra program idag, tycker dom visade många personer som kom in och gjorde bra ifrån sig, men även många dåliga.. hur som helst så tycker jag om att titta på idol såhär i början när alla blir uttagna :) Dock blir det lite tråkigt i längden.
Har även fått brev från pliktverket om mönstring till lumpen, lätt att jag ska göra det!! Verkar ju skitkul att göra lumpen, nu när Jocke gör det också så får jag ju höra det från någon som verkligen är där och tycker det är kul.

Hur som helst, ikväll har jag designat! Har fixat Ingrids blogg så om du kollar här så får du se hur den ser ut. Hoppas ni gillar den :D
Nu ska jag läsa vidare på brevet jag fått och lyssna på musik och skicka ett sms till Joaciiim^^

Jag i Jockes M90 uniform tror jag den heter.




I do what i can when i can but i can't really do a damn thing

Hemma! Sitter och lyssnar på min nya favoritmusik... <3! Vet att låtarna är gamla, men ändå =D


 

Idag har jag ju som vanligt varit i skolan... kul att veta :) Nej men jag har även varit på stan och träffat carro.Men innan det hade vi gympa, volleyboll i trädgårdsföreningen. wohooo vad kul. Haha nej men det va faktiskt kul, det gick.... "bra" :) haha. Nu är det tyvärr plugg som gäller... om jag inte hittar på något roligt =D


Funderar på att byta header, igen. Till denna kanske? Måste självklart btyta design då, men jag vet inte.. får se :) Många tycker att den jag har nu ser bra ut. Men vi får se.

 


For a year, for a time, for little while

Nu är jag hemmaa!
Jocke tog ju sin bil ner till eksjö igår.Men de hade tydligen varnat om stöldrisk där så han körde hem den lika snabbt idag. Vilket betydde att någon var tvungen att skjutsa tillbaka honom. Så jag Camilla och Felix åkte tillbaka till eksjö med honom, det var en trevlig resa :) Nu väntar bara sängen.. Imorgon ska jag träffa Carro efter skolan och fika med henne :) Problemet är att vi har gympa i trädgårdsföreningen sista lektionen så jag kommer inte hinna duscha efter? Hmm.. det är ju trots allt bara volleyboll vi ska köra ute i kylan.. aja, nu väntar sängen! Godnatt sov sött!

Hold your head up high

Har haft en vanlig tråkig skoldag. Slutade halv 2 då jag stack till stan med Lena och Catrine , vi drog till steves :) satt där i typ.. en timme? senare drog lena med lai för att fixa lite grejer men vet ni vad, dom kom tillbaka :D haha. Så vi satt där och snackade asmycket, vilket ledde till att jag beställde tid på ungdomsmottagningen!!! haha. Mer än så får ni inte veta nu x) Jag måste sticka! Ska bli hämtad av Jockes mamma!

people killing people dying, children hurt can hear them cry

Heey, look at this! Provade Jockes kläder i helgen... hehe..




when love takes over

Vet inte om det kanske är konsekvenser man får ta...? Eller är det något som är fel? Tillåter jag för mycket eller för lite? Eller gör jag något annat fel? Jag orkar inte mer. Men man kan inte ändra någons personlighet bara sådär. Jag har intalat mig själv länge att det är något jag måste vänja mig vid. Men jag vet fan inte hur mycket mer jag klarar.

Helgen har varit sådär...

Somebody told me that you had a boyfriend who looked like a girlfriend that i had in february of last year

Cha chaaaa matilda här ;)
Sitter och väntar på att tessa ska höra av sig.. för då ska jag cykla hem te'na och lämna lite skor. Meen.. det verkar ta en jäkla tid att komma hem! Menmen, så kan det va. Jag har ju inte bråttom direkt ^^ Funderar på att ta en dusch, ska nog duscha håret nu iaf. Aja, sen ska jag möta Jocke på resecentrum, eller, klockan 6 ikväll. Men vi hörs imorgon! För ikväll ska vi till en tjej som fyller 18, grattis till henne! :)

Juste, ska visamin tröja om jag får tag på en vettig kamera!

Can't breath without air

hallåå på er!
Sitter i skolan och har håltimme.. som vanligt? Har haft lite sovmorgon idag, började 9.40. Har haft spanska vilket har gått riktigt bra idag faktiskt. På grupparbetet med Daniella. Nu är det snart lunch som gäller och om en timme börjar geografin.. usch, det gillar vi inte. Men, man kan inte tycka om allting!
Efter skolan ska jag hem och hämta lite grejer och sedan ska jag vänta på att Tessan kommer hem från norrköping så jag kan ge tillbaka 2 par skor som är hennes, hehe. Sen ska jag även låna ett par på lördag ^^.
Nu kom Catrine så vi hörs!

my opinion

Känns som att det har blivit en ganska stor diskussion kring "fjortis-bloggarna" på senaste tiden och alla har gett sin åsikt i det hela.. Måste säga min åsikt också.
Ska man verkligen behöva provocera och vara rent ut sagt dryg mot sina läsare och omvärlden för att få läsare eller pengar? Vi alla märker ju klart och tydligt att.. ja ni vet väll vem jag tänker på, att hennes läsar antal har stigit på senaste tiden, då hon blivit mer och mer dum mot allt och alla, vilket har gjort att hon blir mer känd=mer pengar..? Tycker det är töntigt det hon håller på med. Framgångsrik blir man när man är sig själv och tycker om det man håller på med, ochbloggar för man tycker det är kul. Alla bloggare behöver inte vara blonda smala och skitsnygga, titta bara på blondinbella (brunettbella?), hon lever sunt, och hur framgångsrik är inte hon? Hon har ju verkligen visat att man lyckas när man är sig själv och gör det man är bäst på. Undrar om hon "fjortis-bloggaren" verkligen tycker om att vara så "hatad" som hon är? Jag tror endast att hon gör detta för pengarna. Synd att man kan tjäna så mycket pengar på att vara taskig bara. Hoppas på att fler smarta personer som är sig själva kommer upp i den kända bloggvärlden. Och detta säger jag inte bara för att jag är brunett själv. Jag har varit blond jag med. Men tycker det är så fegt och orättvist att folk som inte utger sig som sig själva kan tjäna stooora summor pengar..

every girl here wanna be her

Alltså, jag har verkligen hittat min favorit låt att festa till! (den är endast bra om du har en bra bas till ditt ljudsystem)



Btw, nu har jag äntligen tränat, blev med vikter och egen koreografi här hemma. Känns så skööönt, älskar träningsverk! Eller asså.. på det sättet att man känner att man verkligen har ansträngt sig..

laugh out loud


omg xD snott av sjoiis.blogg.se

Miss my best!

Företagsekonomi är fan roligt!!! Tycker det är svinkul nu närdet går bra och vi har verkligen världens bästa lärare som gör allt kul!!:D Ville knappt sluta idag! Det gick så himla bra samtidigt som vår grupp kunde snacka om massa annat också. Efter skolan så stannade jag kvar ett tag, yasse bette och lai fasnade i hissen xD hahaha vad vi hånade dom vi som va utanför. Sen drog jag hem, cyklade i regnet, tycker INTE om regn. Nu äre käk! Det blev inget jobb idag förresten eftersom jag inte hann med tiderna :(
menmen,det kommer fler chanser.
hörs ikväll!

Saknar Fridis <3

Tonight's gonna be a good night

Tjaaa!
Sitter i skolan. Har haft engelska idag, gick väl helt okej. Skulle lyssna på en låt, skriva ner lite av den och översätta det och lite mer. Och nu har vi haft lunch. Det va soppa -.- Sallad ftw säger jag bara. Tur att det finns varje dag :P Nu har jag håltimme, sitter i business lab med Catrine Frida S och Johanna. Snart börjar spanskan, usch :( Och sedan är det företagsekonomi. Kommer bli en låååång eftermiddag..
Skulle ha jobbat ikväll också i en timme, men jag hinner inte dit efter skolan så det blev tyvärr inget..
Aja nu fortsätter chillandet !

Nothing can change what you've done

Skulle bara säga godnatt.

Ca en timme efter att jag skrev inlägget tidigare idag stack jag på stan med Izsa och Catrine, vi tittade runt på massa kläder och jag köpte en vinröd t-shirt från MQ som jag och jocke har tittat på tidigare, ska visa den här någon dag! Catrine glömde sin dator på bikbok och åkte hem utan den, hahah så den stack vi tillbaka och hämtade Izsa och jag eftersom vi stannade på stan ett tag. Så den ska jag släpa med mig imorgon till skolan! Tacka mig catrine!! ;)

Imorgon ser vi INTE fram emot skoldagen. Senaste dagen imorgon, 16.20!!! Usch, med jobbiga mellanlånga raster så man typ bara kan sitta på skolan iaf men det känns som en evighet typ!! Aja skitsamma, torsdagar kommer vara väldigt jobbiga den här terminen hursomhelst.. NU: tänderna och sängen!

förresten.. måste säga att några av våra nollor var väldigt fina idag! Med hermione-klädsel från harry potter =)


she's nothing but a girl i've never seen before

Åååååhh.. vet inte vad jag ska göra. Har varit på skolan sen 10 i 10 utan att ha lektion. Slutade ju egentligen då. Men har iaf jobbat klar med den där jobbiga matten nu så jag slipper det! Sen är det geografi tills på fredag.. men vad kan hon begära av oss när hon har gett ut en uppgift som ingen fattar ett skit av och hon har legat hemma i två dagar? Om vi inte har någon lektion och inte kan få någon hjälp med uppgiften eftersom hon inte är här kan hon väll inte begära att den ska vara klar och inlämnad på fredag? Eller?
Funderar på om jag ska gå hem.. men vad ska jag göra hemma? Kolla på tv? Sätta mig vid datorn igen? Är så himla slut efter allt plugg så träna orkar jag inte heller... eller kanske.. ska nog fan träna ikväll!
Inte har jag fått något tele-samtal idag på lunchen heller som jag skulle få.. hmm.. dags att börja bli lite gladare nu, kan inte sitta här och dö av tråkighet och klag!  Time to make life worth living for!  

Uppdate: GAAH!! FÅR PANIK! Varför kan jag inte lägga in bilder i datorn från min mobil för =(

can't think clearly

Slutade 10 i 10 idag men är kvar i skolan fortfarande! Har pluggat på den här jäkla matten hur länge som helst, det är så svårt!! Snart börjar coachtiden som jag ska gå på (tror jag) och ta igen den där matten. Sitter och chillar ett tag med Izsa sålänge ;)

Wish you were here

Tyvärr har man sånahär kvällar också. Lyssna bara på låten så förstår ni.
Men, jag har ju en ny mobil, det får vara min extra tröst! =D OCH jag fick äntligen träffa carro! Vi satt på espresso house i två timmar! Det var jättemysigt :)

ps, videon är inte värd att titta på!.


Nu måste vi dra, ja vi ses väll nån dag

Vet ni vad? Jag åkte och köpte den nya mobilen med pappa direkt efter skolan idag, nu är den min! Äntligen!! En svart samsung f480 touch :) Känns mycket bra. Fick ett snyggt skinnfodral till OCH en skinnpåse typ, i paketpris. Riktigt bra köp enligt mig :) Det gick på ca. 4000!
Här är en bild på mobilen och skinnfodralet man fick till. Den måste ladda nu, men ska visa en bild på skinnpåsen sen!

Nu ska jag ut och träffa saknade Carro!

New phone


Såhär ser den ut, här är min nya blivande tillhörighet. En samsung f480 touch.

So come and make our love deathless

Idag är det den första september och det märks verkligen att hösten är här nu. Kyla i luften och solen tittar fram ibland sådär höstigt som den alltid gör på hösten!! Tycket inte om att det börjar bli kallt nu, har ingen höstjacka ju! Men det är ändå lite mysigt med hösten, faast, jag ska ju faktiskt utomlands om exakt 26 dagar idag, så det känns skönt! Turkey med Frondaaa, yes!
Hur som helst så sitter jag i skolan nu. Vet inte riktigt om jag är på lektion eller inte. Vi ska ha historia nu egentligen, men våran lärare är sjuk så rektorn informerade oss istället om en uppgift vi tydligen fick förra veckan... men han har gått så man får gå om man vill, det är frivilligt. Men jag känner att jag lika gärna kan stanna kvar och göra uppgiften så jag inte kommer efter, vilket leder till att jag måste gå på goachtiderna på eftermiddagarna på onsdagar och fredagar. Såå.. det är väll lika bra att stanna kvar i en timme och fixa det?
Sedan är det "teori-gympa" klockan 2-3, sedan är det hemväg som gäller på min cykel som äntligen har blivit lagat på riktigt den här gången. Kanske blir en ny mobil idag också? Förmodligen =) Äntligen, som jag har väntat!


jag tror ni förstår att jag menar er nu, men förlåt för det jag skrev för ett tag sen, det var inte menat på något illa sätt egentligen visste inte ens att ni hade sett det... var bara lite frustrerad då när jag kom hem och direkt: PANG!.. men.. sorry i vilket fall som helst..

RSS 2.0