Godmorgon

Okej, ni vill inte veta vad som har hänt!!
När jag vaknade och gick upp i morse så kommenterade pappa & mamma mitt hår. Det var blonda fläckar i håret!! Det hade inte synts igår i mörkret, så jag cyklade ner till stan fort som fan och köpte mer likadan färg! Så nu har mamma hjälpt mig att färga om det som blev fel, och jag sitter här spänd och väntar på att få skölja ur det... Om jag hinner så visar jag resultat senare.. annars hörs vi på söndag!



nattinlägg

Kan inte sova, så jag kände för att göra om min header, eller hela min design egenligen, sånt är kul! =)
Men nu tänker jag sova tror jag, godnatt!


Turkiet - bye!

Woho imorgonbitti klockan 10 anländer min bästis på norrköpings flygplats! Guess if im gonna meet her!! :D Fasen vad brun hon kommer vara!! Jävla turkey-barn.

haha, detta var ett tag sen ni!


Resultat:





Sov gott!

färga håret!

wihuuu nu håller färgen på att torka in här!!  Snart får ni se "brunettmatilda" :D haha!

Home

Hejsanhallåtjenatjotjatjollahopp!! ja.. jag är hemma nu iallafall.
På hemvägen från jocke köpte jag hårfärg. Är så himla trött på min mörka utväxt (vilket många fler säkert också är) så ikväll ska mamma hjälpa mig att bli brunett igen! Hon i affären sa att det var en risk att det skulle bli grön när man färgar brunt på blont, men jag har gjort detta så himla många gånger förr så varför skulle det vara skillnad just denna  gång? Dessutom för att vara lite mera på den säkra sidan så köpte jag en färg med lite röda toner i sig som ska ta bort det gröna isånna fall. Så om ca en och en halv timme får ni se mig som brunett!
Be ready!



Detta är min nuvarande hårfärg.

uppdate från brokind

Hej allihopa, förlåt för sådan dålig uppdatering, men det brukar vara så på sommaren ju :/
Nu har jag iallafall lite tid över här, sitter ju ute i Brokind hos Felix och Hanna, jockes syskon :) Vi har varit barnvakt under natten, och nu är Jocke påväg in till stan för att lämna tillbaka camillas bil och sedan komma ut hit igen med barnens pappa, så nu är jag själv här med dem och vi alla sitter vid datorerna! :D haha. Imorgon ska jag sova hemma för första gången på ca.. 2 veckor. Så det ska egentligen bli lite skönt, ska även träffa en vän en stund då. Men eftersom att min älskling rycker in i lumpen nu på måndag så måste vi försöka spendera så mycket tid som möjligt tillsammans nu. För sedan kommer det dröja 3 månader :( Det har jag kanske sagt förut?
Skulle till landet på lördag och fira Pelle som fyller år från början, men lördag är absolut sista dagen för mig och Jocke så mamma tyckte att jag kunde stanna hos honom då, tack =) Nu ska jag titta på när Hanna spelar wow! 
Puss!

Här får ni en liten tillbakablick på min avslutningsklänning =)

Hej igen

Vad kan jag ha som ursäkt.. Jag har varit hos älsklingen i flera dagar, jag har varit hemma i 20 minuter sammanlagt på ungefär en vecka. Jag har inte haft någon tid i världen till att uppdatera min blogg, jag är hemskt ledsen! :( Nu är Jocke och äter lunch med sin mamma och pratar. Så jag är själv här hemma i ungefär 2 timmar och tänkte att nu ska jag fan ta mig tid till bloggen.
Dessa dagar har varit jättemysiga. Vi har bara slappat och hälsat på hans syskon i brokind. Jag fick en present av Hanna som ni ska få se senare :) Vi har hoppat studsmatta och legat och solat.
I tisdags var jag hemma hos Frida hela kvällen och vi var ute och övningskörde, hon är jätteduktig!! :D Btw så åkte hon till Turkiet med sin mamma i morse, fuuuusk!! Min familj är ju på landet och jag skulle hem vid 12 för att hon skulle upp tidigt på onsdagen. Så älsklingen kom och hämtade mig när jag kom hem, det var då jag var hemma i ca. 20 minuter. Jag hatar att vara hemma själv i detta huset för det sägs att mannen som bodde här innan oss dog i sin hall, så när man är hemma själv så ska man kunna höra knakande steg där uppe. Jag har hört det på riktigt och det är jag säker på, men det beror på att vi har trägolv på de flesta ställena och  mitt rum ligger i källaren med trätak, vilket gör att det knakar väldigt mycket, men när man är rädd så överdriver man sina tankar!! Och det läskiga va, att när jag var här hemma själv vid 12 tiden (spöktiden) så sitter jag vid matbordet i matrummet och ska gå ut mot hallen för att hämta min mobil som jag glömde på bänken vid dörren, och när jag kommer till dörrvalvet så står Jocke innanför dörren och bara tittar på mig!!! Han hade öppnat dörren helt ljudlöst för att smyga in och skrämma mig.. Fyfan vad rädd jag blev asså... Det var verkligen hemskt.. Direkt efter det åkte vi hem till honom i västerby.
Nu ska jag duscha och göra mig iordning lite, sedan kommer Camilla och Jocke och hämtar mig igen efter ett tag, tyvärr dröjer det nog ett tag till nästa inlägg också :( Men lämna inte min blogg! Det är bara nu under sommaren. Och anledningen till att jag spenderar så mycket tid hos Jocke är för att han rycker in i lumpen nästa måndag och kommer vara borta de 3 första månaderna. Sedan börjar permisionerna lite mera under 11 månaders tid. Så vi kommer i stort sätt vara borta från varandra under ett helt år med några få helger då vi kan ses. Vi blir så deprimerade båda två när vi tänker på det så jag orkar knappt skriva om det :(
Men nu måste jag göra iordning mig! Sen ska ni få se presenten jag fick från Jockes lillasyster.

Sista jobbdagen avklarad

Hej på er!
Nu har jag kommit hem från jobbet, det har varit en riktigt slapp sista dag för mig! Började runt kvart i elva meed att städa allt det sista på hela skolan. Runt 12 städade jagförskolan och vid halv 1 kunde jag ta bussen hem. Det gick väldigt fort iochmed att det bara var två barn på förskolan idag. Så nu har jag sagt hejdå till Viktoria (som för övrigt också slutade idag för att börja plugga nere i malmö) och Maria. Nu känner jag mig äntligen fri igen! Haha. Om ca 45 min ska jag bli skjutsad ner till resecentrum sedan tar jag bussen till älsklingen, jag är tveksam på om det blir någon uppdtering där nere under helgen, men annars så hörs vi igen på måndag! :) Men kika in och kolla läget här ändå!
På återseende. <3



Bilder från skolan:

Pappas kontor lite längre bort där.

Matsalen och till höger där borta är förskolan.

Själva stora skolområdet där jag har städat dessa två veckor.

Ha en riktigt bra helg nu!

kvällsbloggar

Sådär. Nu har jag suttit ute i lekparken här utanför i ca 40 minuter och jag har även hunnit duscha. Riktigt skönt, känns som att jag är klar för sängen ovanligt tidigt idag, men det gör inget för efter bion igår så hade jag inte blivit trött när jag kom hem vid 01.00 så jag var vaken till halv 3!!! Kunde inte somna, jag försökte verkligen.. Men det resulterade självklart i att jag var dödstrött på jobbet idag, men det har ni ju redan hört om, hehe.. Nu ska jag iallafall ta någon godisbit ur den enorma godispåsen från igår! Sedan blir det nog en tidigt sömn idag faktiskt.

Puss på er!


promenad

Tänkte dra mig utåt på en promenad nu, orkar inte sitta inne och deppa. Vi hörs senare!
Cya.



jobb jobb jobb..



Hemma från ännu en dag på jobbet, jag är heeelt slut. Somnade på min rast, eller under den tiden jag inte hade något att göra, som jag sa till jocke: Jag la ner huvet på bordet och somnade, precis så var det :P Slutade runt halv 4 - 4, och min buss gick 3 minuter över så det var ganska så perfekt. Åkte direkt hemåt, viserligen kom jag inte hem förrän nu men bussarna är ju så jävla dåligt planerade så precis när jag är framme på resecentrum har bussen hem redan gått så det blir 20 mins väntan. Men istället kan jag gå upp till stan och vänta 10 minuter där. Aja.. Vad som händer ikväll vet jag inte, har ingenting planerat som sagt. Kanske ska höra av mig till Catrine och Amanda? Vi får se :)
Nu ska jag slappa gäärnet.


15 Juli och HP premiär

shit, har inte hunnit med datorn någonting idag! Försov mig så åkte till jobbet lite snabbt, drog där i från vid 4, skönt att sluta lite tidigare iaf. Jag kom inte hem försen runt 5 och klockan kvart över skulle jag vara hos Frida.. hehe. Vi skulle möta upp några från klassen på steves vid klockan 6 där vi skulle käka middag innan bion, och innan det skulle vi hinna övningsköra lite också, det ick ju faktiskt bra för Frida även om det var den.. 5:.e? 6:e? gången bara!
Klockan halv 10 var det dags för harry potter premiären och jäklar vad excited alla var!! Jag tyckte filmen var helt okej men jag har ju inte läst boken. Alla som har läst boken (alla som jag såg filmen med) va så jävla besvikna efteråt för att boken tydligen innehöll så mycket mer, jag ska inte säga något, vet ju ingenting ^^ Men jag tyckte att filmen var bra iallafall.
Imorgon står ingenting på schemat efter jobbet. Va ju meningen att jocke kanske skulle komma hit men han har ingen bil just nu så det blir inte så lätt! Istället ska vi träffas på fredag :) Så imorgon ska jag hem och... sova kanske? We'll se. Jobbet står ju som sagt på schemat först. Sedan är det bara fredag kvar så himla sköööönt!! Nu måste jag verkligen sova för jag börjar jobba klockan halv 11 imorgon!
Godnatt underbaringar

PICS FROM BION!

Yäss din dunderbaring!


Fridis min lilla Fridis!


Cejtrin & Amanda får vi inte glömma :)


Observera att detta var innan bion, hahaha

"asså shit asså vilken jävla besvikelse daaah... Nu äre verkligen typ "peppa peppa peppa HP! not..."
HAHAHA JAG DÖR !

14 juli - Grattis Vickan

Hemma. Vart en kväll igår hos Jocke, och denna dag också. Åkte hem med bussen vid 9, hann inte käka middag så jag stannade till på mc donald's, hehe... gott som satan med lilla menyn. Ikväll står först på listan att duscha, sedan måste jag bädda sängen för min katt har hårat ner precis allting!! tillochmed alla kläder som ligger i den...
Förlåt men jag är verkligen tom ikväll, har ingenting att säga.

Vi får inte glömma att säga grattis till kronprinsessan viktoria som fyller... 30? 31? what evah idag!

Jag älskar dig

6 månader <3

Heey!!
Ursäkta för en hemsk uppdaterin i helgen, eller ingen uppdatering alls... har befunnit mig hos baben hela helgen. Idag åkte jag där ifrån direkt till jobbet där allt flöt på som vanligt, väldigt segt.. Men imorgon är jag ledig iomed att det inte finns någonting att göra just den dagen så ikväll ska jag åka ut till min älskling igen och fira halvårsdagen med honom(L)
Efter jobbet så träffade jag Fridis, det var mys :) Och vad gjorde vi inte om tog och provade kläder? haha as usual! :D Längtar till bion på onsdag!!! HP-premiären :)
Nu ska jag vänta på att min familj kommer hem från kolmården där dom har varit hela dagen så ska jag käka middag med dom. Bye!!
Vi hörs imorgon :)


ändrade planer

jag mötte mia på stan efter skolan. Vi gick och köpte ingredienser till en tårta som vi sedan skulle hem och baka eftersom det är hennes sista dag på jobbet imorgon! Usch. jag har en hel vecka kvar.. Jobbet gick ovanligt snabbt idag och jag blev klar tidigare vilket betyder att jag också fick sluta tidigare, yees! Troligtvis blir jag klar tidigare imorgon också, och då fyller min lillebror år så då ska jag Fira honom lite på eftermiddagen också :) Jocke skulle vara fyllechaffis ikväll så han kommer även förbi här när han är inne i stan, yes! 

Nu ska jag äta lite och sedan kommer som sagt min älskling och hälsar på en stund :) Btw, hittade en aascool skinnjacka hemma hos Mia,värsta coola mcjackan med nitar! Fick tyvärr ingen bild. 

Vad tiden går fort, nu fyller du 3 år! På bilden var du typ nyfödd! 


Godmorgon

Nu drar jag och pappa till jobbet. Vi hörs i eftermiddag!


Sommarchokladen

Förlåt för dagens jättedåliga uppdatering. Men Idag har jag inte haft någon tid alls! Var tvungen att ta bussen till jobbet och efter jobbet så hämtade baben mig på resecentrum och så åkte vi ut till IKANO för att fixa lite. Så det är först nu som jag sitter vid datorn. Det känns som att dagarna bara går segare och segare ju mera van man bli vid att göra det man ska göra på jobbet. Hör att mamma sitter och skrattar där uppe..det betyder att hon har satt på filmen hon hyrde, Rosa Pantern.. haha. Jag har btw smakat den nya chokladen Sommar, såååå goood! 

Hmm.. ska man börja med dagens outfit? Jag har ju så vanlig klädstil :/ 


Michael Jackson

Har kollat på minnescermonin för Michael Jackson ända sedan jag kom hem från promenaden med Catrine. Så himla fint. Det är nu man verkligen förstår att han är borta på riktigt, och det är nu man verkligen förstår hur duktig och unik han faktiskt var. Det är helt sjukt vad impad man kan bli nu efteråt. Ikväll såg jag min pappa gråta för första gången under hela min livstid, Michael Jackson är verkligen borta..



uppdatering

Nu blir det promenad med Catrine, ska bli skönt att komma ut, jag orkar inte sitta inne själv hela kvällen när jag har jobbat helt ensam hela dagen!! Så jag ska klä på mig och gå ut strax. Hörs innan sängen!



inköpta jeans

Vanliga svarta jeans från bikbok. BIligt och bra.

Pappa och lovisa hade tydligen varit i gamla linköping under dagen så jag snodde med mig lite godis till rummet och ett glas juice.

Det vita linnet är från H&M men är köpt för ca. en månad sedan.


Funderar på att fortsätta titta på Michael Jacksons grej på tv:n men vet inte om jag orkar, känns som att jag kommer somna.

Never care for what they say

Äntligen hemma säger jag nu. Dagen har varit riktigt seg och jag är inte alls på bra humör. Gick en liten sväng på stan efter jobbet iaf och köpte ett par svarta jeans på rean. Fikade även med pappa en sväng innan han och lillebror skulle hem. Inte heller fick jag hem något gott, vet ni varför? Jag glömde, glömde köpa hem något gott!! hur dum får man va. Jag som hade tänkt smaka den där nya chokladen med jordgubbar i som verkar vara så god. Det får bli en annan gång.
Hörs ikväll, kommer upp ett inlägg senare på jeansen jag köpte.

godmorgon

Nu drar jag till jobbet! Slapp åka bussen för mamma är snäll och skjutsar mig istället, behövde inte ens be om det ^^ Nu behöver jag inte åka förns ungefär 20 min senare vilket är nu om 15 minuter. Ikväll ska jag inte göra någonting vilket är gaaanska skönt. Får se om jag kanske hittar på något framåt kvällen, tänkte iallafall ha en slapparkväll :) Det är ju trots allt jobb imorgon med..
 Vi hörs ikväll!
Ungefär såhär känner jag idag, jag orkar inte jobba!!! Och det är bara min andra dag utav två veckor.. suck.


kvällstid och jag slöar

Ska nog gå och lägga mig snart. Känner bara att jag måste bli lite extra trött så jag inte ligger där i sängen sen sömnlös. 

Ikväll har jag ju som sagt varit med frida. Det var jättemysigt, vi tog en lång promenad och pratade om hur hon hade haft det i Spanien och jag kan säga att jag gärna hade varit där jag med! Vilken vecka! Vi kom också fram till att det var över två månader sedan som vi umgicks själva utanför skolan. Vad gör vi om dagarna? Vad gör jag om dagarna? Förlåt. När vi kom in igen så började vi iaf äta på lite smått och gott. Kex, jordgubbar, hemagjord glass för fridas del^^ osv.. Sedan var det dags för mig att rulla hemåt. 

Imorgon är det en ny jobbdag, vi får se hur det går, jag ska åka buss dit också! Hoppas på att dagen går snabbt. Skulle ha träffat en vän imorgon men hur blev det med det? Det resulterade i bråk. Så jag har bestämt mig för att imorgon ska jag köpa hem något gott att äta på och sedan ska jag se på film/tv eller något liknande. Det funkar väll det med.. 
Nu ska jag kolla busstidstabeller och sedan bär det såsmåning om av till sängen. Sov gott!

Jag skojar inte när jag säger att Frida kan klättra!


uppdate

Nu sitter jag hemma hos Frida, jobbet gick jättebra :)
Började dagen med att komma dit och gå runt och kolla lite, sedan började jag jobba direkt och höll i full gång hela dagen! Blev klar vid 4, så jag vilade den sista halvtimmen. Mina tider har ändrats från halv 11 - 16.30 btw. 

Nu ska jag och Frida fortsätta början på våran kväll med att snacka vidare om allt mellan himmel och jord. Sedan ska jag få henne att köpa en ben & jerry's med mig ;)

Bild från Stockholm på midsommar.


FAN,  lämnade min plånbok hemma!


godmorgon

nu börjar min första arbetsdag! Det var jäkligt segt att gå upp men det gick. Pappa är snäll och skjutsar mig ner till jobbet och hjälper mig lite så det blir nog bra, hoppas att dagen kommer gå fort. Nu måste jag åka, vi hörs ikväll!
Då ska jag träffa Frida förresten, men jag kommer uppdatera någon gång under kvällen. Bye!

jobba

Imorgon börjar jag jobba. Det känns sådär med tanke på att jag är halvt sjuk. Mitt huvud håller på att SPRÄNGAS så jäkla ont har jag! Men har tagit tabletter iaf så får hoppas att det går över snart.
Mitt jobb iallafall, vad ska jag göra nu de två kommande veckorna? Jo städa. Städa pappas skola. Korridorer, klassrum,förskolan, golv, fönster osv osv.. det kommer ta sjuuukt lång tid! och det kommer tära på mina krafter! Mina arbetstider ser ut såhär: jag jobbar från 11 -17 varje dag, det är väll helt okej egentligen, men jag tror det kommer kännas tufft nu på sommarlovet. Som tur är så tjänar det ju sig i slutändan, får ju trots allt några tusenlappar så det blir nog bra ändå! Det gäller bara att ha ork.

Men just ikväll känns det lite surt för jag är inte på humör för någonting med tanke på huvudvärken. Det blev ett dåligt hejdå med älsklingen tidigare ikväll också, ingen av oss var glad så allt blev bara fel. Det kommer ta ett tag innan vi ses nu också eftersom jag ska jobba :/
Och jag vill inte att du ska in i lumpen!!! :( Det är bara en månad kvar, jag kommer dö utan dig älskling, utav saknad!! <3

Nu ska jag hitta på någonting som kan få mig på bättre humör, sedan ska jag lägga mig, godnatt!



design

Hmm.. har jag lyckats lite nu?  För stunden känns det bra men jag är nästan säker på att jag kommer göra om det så förvänta er inte att denna design kommer vara länge!


I'm back!

SOMMARSTUGAN.
Jamen nu när jag ändå är igång igen så kan jag ju faktiskt passa på att berätta lite om min sommar, eftersom Catrine saknade att läsa vad jag hade för mig om dagarna, hehe ;)

Dagen efter skolavslutningen tog baby studenten, det blev att fira honom på dagen, och på kvällen var jag ute.
Sedan rullade dagarna på och jag befann mig till största delen hemma hos honom. Dvs. ute pådet mysiga landet!
Midsommar då åkte jag och min vän Carro upp till stockholm med hennes mamma och hennes mammas kompis där vi stannade över natten och gick på stan, grönalund va ute och käka osv, mysigt! Bilder kommer :)
När jag kom hem från stockholm på kvällen så var jga hemma själv då resten av familjen var i sommarstugan, så jag bad älsklingen komma och hämta mig, vilket han också gjorde :)
Det fina vädret började sedan komma och då bestämde jag och min vän Tessan att dra till min sommarstuga! Där stannade vi över helgen och hade jättemysigt, precis som förra året.
Och efter en tid så följde även Catrine med mig dit, och dem bilderna kommer nu!

Här är min lillebror :)


Cejtrin och jag!


Vi bestämde oss för att följa med ut i båten och åka ring, trots att vädret var sådär.


Och fasen vad kul det var!




Kvällarna bestod av att slappa.


... och flumma..hehe..


Men i stort sätt så var det jättemysigt, tack för de dagarna Catrine! =)



Det var väll den sista händelsen i sommar.
Älsklingens mamma fyllde år idag så vi har varit och firat henne lite, och om två dagar fyller även brodern år, men då jobbar jag tyvärr.

Hörs om ett tag, då ska jag berätta mer om mitt jobb!

Välkommen till min nya blogg!

Då var det dags igen, man saknar ju trots allt det här när man inte har något att göra! Vi får se hur länge denna bloggen hålls igång, men det återstår att se.
Nu ska jag få denna blogg personlig!

RSS 2.0