Uppdatering

Är det dags för ett inlägg kanske? Funderar på att börja med det här igen, men jag vet inte. Har inte tid känns det som. Är så himla mycket i skolan nu för tiden. Det sägs ju att 2an är det jobbigaste året i gymnasiet? Dock går det rykten om att det jobbigaste året ska vara 3an? Det tvivlar jag starkt på... detta är tillräckligt. Även min mattelärare har sagt att det är jobbigast nu i 2an! Och på tal om matte, vet inte riktigt vad jag ska säga.. Matte B är så sjuuuukt svårt!!! Fick IG på senaste provet :( Shit asså.. och idag skulle vi ha Historiaprov, men då har han sagt till VISSA att det inte ska vara idag och att han har flyttat fram det. Men vad kul att han berättar det för oss andra och att ingen annan lärare har koll på något :) Inte ens rektorn?! Plus att han inte ens är i skolan eller svarar på mitt mejl, liksom hallå?! Jag finns också, har pluggat som en idiot i onödan.

Imorse hade jag lektion i en timme, spanska. Nu har jag håltimme, den varar i ca 3 timmar 40 minuter. Men nu har jag gått runt här ett bra tag, så nu är det bara 40 minuter kvar. Sedan har vi svenska i... en timma och 20 minuter..? Ska se på filmen Troja. Den är faktiskt rätt bra, men jag har redan sett den en gång och är sååå trött nu efter att ha legat sjuk sedan i söndags, så jag tror faktiskt att jag kommer somna.. Efter skolan hade jag tänkt kolla lite julklappar, fick ju min lön igår! Det blir nog nice, tror jag vet vad jag ska köpa till mamma redan :) Hihi.

Ikväll kommer min älskling hem från Eksjö där han gör lumpen, woho känns som att det va skitlänge sen vi träffades! Men samtidigt så går veckorna så fort nu, dock helgerna också vilket inte är bra. Snart har vi varit tillsammans i 11 månader! Lyssna på det här, nu ska jag förklara en sak som egentligen inte är så speciellt viktig, bvi kan ju likagärna fira innan och efter, men lyssna: Jag fyller år den 15 december. 2 dagar senare, den 17e kommer han hem och är hemma i 3 veckor. Sedan åker han tillbaka till Eksjö den 11 Januari. 2 dagar senare, den 13e, firar vi våran 1års dag, är det inte lite typiskt? Men vi ska fira det på annat sätt :) Vi funderar på att åka till USA eller Miami, eller kanske Chicago när han muckar (blir klar med lumpen). Det kommer vi se som en försenad 1 års present! :) Sedan har han en resa i present också om han fick för läänge sen, till Berlin. Vi får se hur det blir med det!

NU: Läsa i min bok som jag bara måååste börja i snart.. (Hihi hinner inte så långt för svenskan börjar om 20 minuter)

Förresten!! Vet ni vilken film jag vill se? Paranormal Activity. Vi får allt se om den är så läskig och verklig som det ryktas om!


Maybe I'll be back around


I woke up today in London
As the plane was touching down
All I could think about was Monday
Maybe I’d be back around
If this keeps me away much longer
I don’t know what I will do
You've got to understand it’s a hard life,
that I’m going through

And when the night falls in around me
I don’t think I’ll make it through
Ill use your light to guide the way
Cuz all I think about is you

L.A. is getting kind of crazy
And New York's getting kind of cold
I keep my head from getting lazy
I just can’t wait to get back home

And all these days I spend away
Ill make up for this I swear
I need your love to hold me up
When it’s all too much to bear

And when the night falls in around me
I don’t think I’ll make it through
Ill use your light to guide my way
Cuz all I think about is you

And all these days I spend away
Ill make up for this I swear
I need your love to hold me up
When it’s all too much to bear

And when the night falls in around me
I don’t think I’ll make it through
Use your light to guide the way

Cuz all I think about is you

Svar till: Sonja

Okej, jag har fått klagomål från min lillkusin Sonja om att jag ska skriva mer på mina bilder vad jag håller på med eller varför jag gör minen som jag gör, så det ska jag göra!!
Börjar redan nu!
Sonja, mitt nya rum i källaren är vårat förra garage, anledningen till att jag gör en sur min på bilden jag gör det på är för att vi var påväg hem från Turkiet! :)
PUSS på dig <3

With Me


I want you to know
With everything I won't let this go, these words are my heart and soul
I'll hold on to this moment you know, 'cause I'll bleed my heart out to show
That I won't let go

Thoughts read unspoken, forever in doubt
Pieces of memories fall to the ground
I know what I didn't have so, I won't let this go
'Cause it's true, I am nothing without you

All the streets where I walked alone, with nowhere to go
have come to an end

I want you to know
With everything I won't let this go, these words are my heart and soul
I'll hold on to this moment you know, 'cause I'll bleed my heart out to show
And I won't let go


blandat

Jag vet inte riktigt vad som händer. Jag orkar liksom inte skriva längre! Kommer fortsätta denna blogg med att lägga upp bilder och fina texter som betyder något speciellt för mig. Men jag försvinner inte, det lovar jag!

Nu lite mer turkiet bilder!









 Och så en avslutande bild på mitt nya rum, nu ska jag slappa vid tvn! Vi hörs =)

RSS 2.0