meet me in outerspace, we could spend the night and watch the earth come up

shit vad blogg.se är segt ikväll! Har försökt få ett inlägg hur länge som helst nu! Ville bara säga godnatt till er alla, har haft en så sjuk kväll. Gråt & lycka , samtidigt som jag va skitledsen. Men det har löst sig nu tror jag. Någon dag denna veckan kommer ni få se någon ny tillhörighet till mig så håll utkik ^^
Nu blir det att fixa lite , sedan sängen! Godnatt, dröm söööötttt.



New divide

Guud.. vi lär aldrig komma iväg så mycket som mamma och dom håller på att fixa där uppe! Om jag ska va helt ärlig så är inte jag heller riktigt klar än... hehe män ändå, dom tar sjukt mycket längre tid på sig! Ska lyssna på den här låten sålänge.Det är min nya favorit låt lätt!!!


I find it hard to tell you, it's a very very mad world

Vad säger man? God eftermiddag? det låter så tantigt :P
Hur som helst så har jag varit i skolan idag. Gick halv 9 till 5 i halv 2. Hade Historia A och matte B. Usch! Men det gick rätt bra ändå, gjorde klart uppgiften vi fick på historian (för ovanlighetens skull) Så jag dels slipper att göra den hemma + att jag slipper bära med mig den bärbara datorn hem. Sedan gick jag Lena och Catrine på stan, fikade på espresso house, och sedan letade vi efter en liten svart väska till mig, men hittade iiiingen. Då vart jag sur och cyklade hem, hehe :P Nu har jag duschat eftersom jag inte orkade det varken igårkväll eller imorse. Så nu känner jag mig fräsh! Ska snart åka iväg med mamma och oskar till affären. Vi hörs ikväll!



New shoes, new shooooes




Sådär ser skorna ut. Lite ljusare färg kanske men allt är så svårt att få perfekt på kameran. Nu har jag hunnit vara  nere på resecentrum och säga hejdå till Jocke som åkte tillbaka till eksjö ikväll och hunnit komma hem igen, och nu ska jag duscha, sedan blir det sängen! Ska vänta på att få ett godnatt-sms bara så jag vet att han har kommit fram. Godnatt!

This is the first pic of something new


Fanns tyvärr ingen bättre bild än denna på internet. Men jag ska ta ett kort på dom själv så ni får se dom i större format.


Will I even try it? Let this lie explode

Godmorgon!
Sitter i soffan hemma hos Jocke, nyvaken. Gårdagen & kvällen var jättemysig. Hade ingen chans till att hinna uppdatera om det igår så därför gör jag det nu. Vi vaknade runt 11 igår men vi var hemma och slappade till kanske halv 2. Då åkte vi in till stan och där köpte vi ett par nya skor till mig, denna gång i en bättre kvalité än mina gamla dojjor från H&M. Dessa kostade 500 på scorette och såg ut såhär:
Fast mina var blåa med vitt snöre i bättre kvalité.

När vi hade köpt skorna så gick vi till bion för att hämta ut biljetter till kvällen, för min finaste älskling hade en överraskning, vi skulle på bio! Gissa hur glad jag blev =) Vi såg på District 9 som hade premiär dagen innan. Riktigt bra var den, tycker om sån typ av filmer. Action, Sci/Fi. Ett tips för dig som gillar sån typ av film. När filmen var slut så åkte vi hem och bytte bil till Jockes egna och drog till det som var kvar av bilträffen här i linköping. Det var mest de som vi kände som var kvar. Men det var roligt det med! Sedan kom vi hem vid halv 2 och stupa i säng direkt!
Nu ska vi äta frukost! Ha en riktigt bra dag så hörs vi ikväll!
Ps. Det märks verkligen att höstkylan har kommit nu.

Dont drink and drive, take a redbull and fly!

jävlar vilket liv det verkar ha varit igår på nollningen! Hoppas allt är okej med dig Milotte. Och hoppas alla som försvann kom fram igen! Är nog rätt glad för att jag inte var där. Men samtidigt hade jag velat vara där och hjälpa till. Men hoppas att allt är bra nu iaf. Krya på er allihop!
Take it easy people!


Give me a reason to prove me wrong

Tjaa! Hemkommen från stan precis. Har varit och shoppat nytt puder som min lillebror har pajat -.-... Kollade även på nya skor eftersom sulan i mina gamla har det gått hål på .. Men hittade inga idag.

Ikväll kommer ju jocke hem så klockan kvart i sex skajag vara på resecentrum. Får se om vi sticker och hjälper min klass att nolla våra nollor ! Imorgon ska jag be honom följa med mig på stan så han kan hjälpa mig med att hitta nya skor =) 

Får se om det blir någon mer uppdatering ikväll, annars; vi hörs!!!
 


I will try to fix you when you coming here

Tror att detta blir min outfit för imorgon.Är det min första outfit i bloggen? haha, är inte så mkt för sånt där tror jag inte..Har inte riktigt hittat mig själv inom bloggvärlden..haha kan man säga så? 

Godnatt iaf, vi hörs imorgon!


Even when love has come and gone, i will remember you

Hej på er. Nu är nog de flesta av oss hemma och sover. Ikväll är det ledighet från nollningen för att alla ska lugna ner sig och tagga inför imorgon vilket kommer bli en håård låång natt för nollorna!!! (och faddrarna) Tyvärr vet jag inte om jag kan vara med då eftersom att jocke kommer hem över helgen nu. Men jag ska försöka få med mig honom så kan han vara med och nolla kidsen! ;)
Idag då, vad har hänt i skolan? Vi har haft våra första språklektioner. Våra första lektioner över huvudtaget. Vår klass hade engelska med en ny lärare på morgonen,hon verkar faktiskt riktigt bra tycker jag. Sedan hade vi håltimme, språk, och sist företagsekonomi. Det var en riktigt lång dag idag kändes det som. Det är våran senaste dag den här perioden nu när vi har det här schemat. 16.20 slutar vi. Menmen, skolan är helt okej nu! Tycker om att vi har fått nya elever nu OCH att vi är äldst på hela skolan även fast vi bara går i 2an OCH att vi får nolla även fast vi bara är 2or OCH att vi får nolla 2 år i rad!!  YES, vi är bäst! :D
Vi hörs senare!

Feels like im back again, let's roule

Godmorgon. Sitter i skolan och har engelska. Är helt död, halva klassen är helt död. Eller, hälften av dom som är här är döda, resten ligger hemma i sängen och är bakis. Orkar inte jobba nåååååtttt. Ska käka lunch om en halvtimme. Nicceeee.


it feels good to be back here again

Nollningen ikväll var skitnice!! Läs om allt i nollningsbloggen! bmnollorna.blogg.se
Som jag har lovat så måste jag ge ett extra stort tack till Wilhelm som för det första:

  • Gav alla faddrar choklad när han kom. 
  • Gav mig hans sista halstablett
  • och han var även lydig och gick efter VÅRA regler!

Alltså, ett stort plus till dig nu wilhelm, du ligger bra till i listan på de bästa nollorna som uppfyller våra krav! 
Tänkte visa er allihopa lite exempel på hur en nolla kunde se ut ikväll. Säger bara..stackars dom.. hahaha



Här är självaste Wilhelm kvar med mig och Frida efter att ALLA hade bangat och dragit hem! 

Och här är wilhelms hår. HAH..vad är det nu för blandning... sprit, ÄGG, mjöl, ettika olja? typ :)
Och åter igen, FAN att jag inte kan lägga in filmer då! 

På återseende! Undrar hur många av er som kommer till skolan imorgon.. hahah


Alone in this house again tonight

Nu blir det sängen! Så sköönt.. 
Åhh, har inte hört ett ord från Jocke på hela dagen. Tänk om det har hänt nåt borta i eksjö! 

Jaja, nu måste jag läggamig. Godnatt.
 


i hope you see that you are a looser and i'm the winner









Det var lite bilder från nollningen ikväll! Imogron väntar värre stunder ;)


Something is stuck on my mind and it won't go away

Tjena alla nya gamla och glada! :D 
Skolan gick pretty snabbt vilket var skönt. Det va bara jooobbigt att va ute i värmen med svarta jeans hela dagen och köra olika lekar och stafetter. Nu på kvällen nollade vi dom såklart, men i bloggen bmnollorna.blogg.se kan ni läsa och se bilder för hela kvällen! Se, läs och njut!

Nu ska jag deppa lite tror jag. Är så trött på att inte få prata med Jocke i telefonen på hela dagarna, vi har snart inte sagt ett ord till varandra eftersom dom är ute på fältvecka i lumpen nu:(. Men den stora anledningen till min trista kväll är att jag har en fråga till min familj. Varför är ni jämt emot mig? 

Allting startar med onödiga småsaker som ingen egentligen bryr sig om, som leder till stora bråk, som fortsätter och fortsätter. Först trodde jag att det bara var pappa och jag som inte gick ihop längre, men det visade sig att så är det inte. Är så trött på att känna mig så ovälkommen och allt blir så orättvist. Min lillasyster är också (precis som alla andra syskon alla har) PAIN IN THE ASS. Tillslut blir det så att man kan sätta sig inne på rummet och tjuta av små jävla saker bara för att man känner sig så meningslös och ensam. 


Maby i can be you gardian angel so we won't worry anymore

 

Ville bara säga godnatt.. just nu ligger min pojkvän i ett tält ute i skogen i eksjö med 16 andra millitärer.. Klart man blir lite nojig?!
Imorgon är det skola till 3 ungefär. Och från halv 5 till ca. halv 8 kommer vi 2:or nolla våra nollor. (hah det lät lite kul..) Så.. Let's have some fun! 

 


Where going down, down lower than hell

Åååh!! Pappa kom ner med ett minne från hans dator precis. Hittade en gammal filminspelning från rockkonserten med mitt gamla band, synd att jag inte kan visa videon här!!! :/ Saknar att repa med er! 
Här kommer en bit av texten på en av låtarna iaf: 

All I wanna do
Is become someone else like you
And do those things that someone's done before

All that you hear
aint all for real .....
*lite mer som jag tyvärr inte kommer ihåg (sominte hörs så tydligt på videon)


Where going down, down lower than hell
even though it's morning, i know but i can't wait
Where going down, down to the basements edge
The fuse is short and on fire, i'm deliverd by my self
Where going down

Ungefär något sånt där, hehe. 


But hey you make it hard to be faithful, with the lips of an angel

Hejsan!
Första skoldagen är nu avklarad. Lite spännande var det faktiskt. Började 10 och slutade 11.. haha. Vi fick bara fylla i lite papper och kolla på de nybyggda lokalerna (och våningarna) och hälsa på alla nya ettor! Det var trevligt =) Ska blir grymt roligt att nolla dem ;) Haha! Det väntar en spääännande vecka!
Imorgon har vi precis som förra året TBS-Olympiaden vilket betyder olika lekar och sånt med lärarna (både de nya och gamla) och även MOT de nya ettorna, eller... nollorna ;)
Nu får ni ha en trevligt eftermiddag för det ska jag och min vän Alexie ha! Hon började även i min klass idag =)

Visst är hon söt? =)



Katten har intagit sin plats som vanligt...

Let the floods cross the distance in your eyes. Give me reason to fill this hole

Tänkte att jag kan komma med åt minstånde ett vettigt inlägg idag.. Så ska berätta om min helg. 

Mötte upp älsklingen vid bussen i fredags kväll. Vi blev hämtade av hans polare och åkte ut till brokind där vi spenerade natten. Äntligen säger jag bara.
Vi vaknade upp vid halv 10 på lördagen och bestämde oss för att åka in till stan. Strosade runt och köpte skor till honom och kollade på skor till mig. Tror jag har hittat ett par jag vill ha =) Utan klack, jag hatar klack! Kollade lite vad som gick på bio också, vi blev jättesugna på att gå på bio. Men när vi skulle beställa biljetter hemma i brokind på kvällen så fanns det bara riktigt dåliga platser kvar så vi tog en till hemmakväll istället.
Idag har Jocke och hans pappa fixat klar med Jockes bil så nu ska den bara besiktigas igen sen kan han börja köra den igen! 
Sammanfattningen av denna helg i ett ord får nog bli mysig. 
Ibland blir det bara extra jobbigt att säga hejdå, på obestämd tid.

 

 


It's realy good to hear your voice saying my name, it sounds so sweet

Sometimes it's so hard. I hate goodbyes..


READ THE BETWEEN THE LINES

Nu har de startat en nollningsblogg för våra nya nollor som kommer på måndag! Spana in den alla BM:are för information!  http://bmnollorna.blogg.se/


It seems, it's seems like, trouble seems to follow you

Glömde ju nästan visa en bild på min "nya" säng! 


What's your favourite trick that you wanna use on me?






Om en timme träffar jag Jocke. Nu måste jag fixa klart mitt rum som jag har hållit på och städat hela dan! Vi hörs!

Without you, I’m seein myself so differently. I didn’t wanna believe it then. But it all worked out in the end

Gissa vad jag gör? Stortstädar mitt rum! Det behövs verkligen.. fyfan vad det ser ut. Men nu ni, nu blir det jävligt rent! 

Har damsugit under sängen och under skrivbordet och dammat av precis alla ytor i hela rummet och öppnat alla (2) fönster så nu!! Nu jäklar ska jag få det rent. Om jag hade haft ett större rum hade jag möblerat om också. Som ni vet med bloggen så gillar jag förändringar. 


Tänk på att jag inte har städat klart ännu. 


he can't read, he can't read, no he can't read my pokerface




Tre söta.. *host* bilder på mig och min nya tröja.

So give me reason to prove me wrong, to wash this memory clean

Nu ska ni få höra. Istället för att vi var ute och gick, så åkte vi och kollade på hockey! Trodde egentligen att det va A-laget som spela, men vet ni vad -.- Det va a juniorerna.. så vi blev inte där så länge. Nu sitter jag och väntar på att Jocke ska ringa.. han brukar höra av sig runt halv 5 - halv 6 men har inte hört något på hela dagen idag! Plus att dom har varit ute i skogen och skjutit hela dagen och haft terräng bane övningar och sånt.. usch nu får han ta o ringa!!! Kan inte skriva mer!


Ett årtal månader, 365 dagar, vi möts alltid åter

Hej på er! 

Är hemma från stan ett tag nu. Har även Tessan med mig som vi mötte upp på stan vid bosses. Snart ska vi hem till henne och vara där , hälsa lite på hennes mamma kanske? hihi. Sedan ska vi ut och gå idag igen, så skönt!! Nu måste jag sticka, vi hörs ikväll! 

Tess och jag sommaren 08. 


I'm on the outside and i'm looking in, I can see trough you

God morgon!
Har precis ätit frukost och kollat på barnkanalen med lillebror. Nu ska jag göra iordning mig medans mamma håller på att göra lunch till Oskar och sedan ska vi ner på stan och kolla lite! Bl.a. så ska jag antagligen köpa den där tröjan jag kollade på igår. Sen ska vi köpa glass på bosses! hah!.

Ha en bra dag! :)
Bild tagen på Steve's.


When it's boring, then nothing can stop you

Okej, jag är inte trött än. Därför har jag nu suttit och kollat igenom massa gamla bilder och bara för det ska ni få några smakprov av vad jag fotograferade förr.







Avslutar med en bild på mig för lääänge sedan. Nu får det räcka!
Godnatt på riktigt den här gången.

When the clouds are far departed, You'll be right here with me

Gokväll!
Ikväll blev en mysig kväll. Stack ju och kollade på Hanna och Felix när dom körde sina matcher. Det gick bra faktiskt! Såg inte så mycket av felix match men såg när han gjorde mål!! Skitsnyggt! Och jag såg även när Hanna gjorde mål på sin match. Snyggt! Inte ovanligt dock.. ;) Båda de där ungarna är riktigt duktiga faktiskt. Ibland önskar jag att jag spelade fotboll.. Träffade ju även Leffan o Camilla. Alltid lika trevliga! Det hade blivit dubbelbokning på att baka fika så det blev massa bullar över, och jag fick hem en påse, åååååååååhh vad goda dom va!! Ska ta en imorgon till fika^^
Tänkte lägga mig i sängen och kolla på film snart så det blir en hyffsat skaplig sömn. Vaknade vid 8 idag, kunde inte somna om så gick upp vid 9. Sen dess har jag varit vaken hela dagen (otroligt nog).
Ne, nu blir det slappa galet!
Godnatt!!


Bjuder på en mycket gammal bild på mig. Herregud, har jag inga andra bilder än på mig själv eller?!

This is it, and it feels, and it feels like this is good enough for me

Har varit en hur slapp dag som helst . Efter att jag duschat och så så gick jag ut i solen och la mig. Vädret är ju så jävla underbart här nu! Efter ett par timmar där blev det tråkigt så jag drog till stan och där hittade jag höstens mysigaste tröja som jag ska köpa imorgon, yeey! :) Kollade även på ett par speciella skor till baby men de fanns inte, så på lördag ska vi köpa de vita låga konversen som jag la undan till honom. Det blir nog skitbraau. 

Ikväll ska jag kolla på Hanna o felix som kör match i T1. Yeey, va ett tag sen man träffa Wahlströmarna nu! 

See ya don't wanna be ya!



om vi nån gång gråter, så möts vi alltid åter

God morgon.
Idag har jag hunnit med mycket hittils. Vaknade ärligt talat vid 8! Jag som inte börjar skolan förns nästa vecka.. Har vaknat vid 8 typ varje dag den här vecka, dock har jag somnat om efter det men idag tog det emot. Lite på grund av omständigheterna också. Men vid klockan 9 la jag mig i sängen och kollade på F.O.U. Förortsungar, haha bästa filmen! De är så sköna :) När filmen var slut så gick jag faktiskt ut på promenad runt ån här nere. så himla skönt, himlen är alldeles klarblå och det är lagom varmt. Men det märks verkligen att hösten är påvägen för det va höstkänsla i luften.
Aja, vi hörs säkert ikväll!! Nu ska jag duscha och göra mig fräsh och äta något.

PS. har hittat canon-kameran nu! Nu gäller det bara att hitta sladden också..



Vi lyser stark och klart fast tiden borde satt sina spår

"Alltid samma känsla, även att vi förändras, vi lyser starkt och klart fast tiden borde satt sina spår. Om vi nån gång gråter, så möts vi alltid åter. I lyckorus och det är därför jag älskar dig." 

Låt mig få behålla den där känslan nu. Det blir försent snart. 

 

 


Tisdag

Hej allihopa!
Idag har jag varit med Lena hos Frisören. Hon färgade sin utväxt, och jäklar vad blont det blev! Men skitsnyggt :) Efter det käkade vi sen "lunch" på stan, och nu har vi skiljts åt. Jag sitter här hemma och vilar mig lite, och om en halvtimme ska jag ut på promenad med tessan!
Lyssnar btw på en underbar låt =) Camillas favorit också tror jag! hihi.




Godnatt

Börjar inlägget med en gammal bild på mig. Var berädda på ett mycket felstavat inl'gg för nu ligger katten här över halva tangentbordet. 
Har iallafall följt Lena till bussen nu för ett tag sedan, eller okej, vid 22. hehe det va.. 1 ½ timme sen? Menmen, har inte hunnit göra så mycket.. borstat tänderna typ. Detta blev en sån seg kväll så jag känner att jag går och lägger mig nu. Skola börjar ju trotts allt nästa måndag så det är väll lika bra att börja vänja sig vid "tidiga" kvällar och tidiga morgonar. Känner mig lite nostalgisk ikväll, hmm.. Får bli en sömn på detta. Vi hörs imorgon!

 


Måndag kväll

Hemma från stan nu. 

Kom ner lite väl sent dit men när jag väl kom ner dit så mötte jag Lena och hennes kompisar. Lena och hennes kompis skulle sola så vi gick och gjorde det. Jag fick titta på.. hehe. Sedan skulle hon dra så Lena och jag gick till Steves och fikade och pratade! Innan det hämtade jag också mammas cykel som har stått på resecentrum en längre tid! 

Nu är det kväll och jag o Lena sitter och slappar på mitt rum. Hon ser på film och jag sitter här. Om ett tag ska hon hem till Lai och då ska jag slaaappa och käka lite. Sedan kanske jag hittar på något? Vi får se :) Vi hörs senare! 


Måndag

Nu är jag hemma igen!
Förlåt för att jag inte har uppdaterat någonting men jag har verkligen inte haft någon tid alls.. :/

vi börjar med Lördag: Denna dag spenderades i norrköping! Dit åkte jag med Jocke, Sanna och Henke, vi strosade runt på stan, käka på max. Jocke shoppade ett par jeans och Sanna shoppade allt möjligt! Jeans tröjor osv.. jag och henke shoppade ingenting! I norrköping var vi iaf ungefär till halv 5. Sedan tog vi bilen till linköping och hem till Sanna där vi skulle grilla :) Eller just det, först åkte var o en hem till sig, dvs Sanna o henke till sanna, och jocke o jag hem till jocke. hehe.. Efter någon timma bar det av till Sanna igen och då kollade vi först på friidrotten som hade premiär där på kvällen och sedan simpsons och family guy! hahah. Sedan började vi laga mat. Maten var: Grillat kött med pommes frittes, biarneisås (stavning?) o så lite sallad. mmmh! Efter det åkte Jocke och jag in till stan, och sedan sov vi hos mig fram mot halv 3. 

Söndag: Denna dagen spenderades på IKANO. Jocke och jag vaknade hos mig, sedan kom Camilla hans mamma och mötte upp oss och då åkte vi direkt dit. Meningen var att vi skulle hitta skor till Jocke där men låga konverse är slut i hela jävla linköping asså! Inte en enda affär på hela tornby hade dom. Så vi åkte in till stan, men inte fan fanns dom där heller! Så det va lite surt.. menmen, Hanna hade match vid 3 så vi åkte och kollade på det efter skorundan. Hon är så duktig :) Ska kolla på både henne och Felix på onsdag. 
Efter matchen åkte vi hem och lämnade tillbaka bilen vi lånat och slappade framför tv:n ända fram till klockan 9 då det va dags att åka och lämna min älskling i eksjö :( Ännu massa dagar där borta. För er som är nya: Han gör lumpen i eksjö. 

Nu är det måndag och klockan är 12.15 och jag måste käka frukost! Men vi hörs ikväll! 
Btw, så fyllde min lillasyster 12 igår! Grattis till henne! :)


Hos min älskling

...som äntligen har fått komma hem i ett par dagar!!! Tors-Sön. Känns så skönt att få vara här. Har saknat honom så mkt!! 

Igår iaf så kom ju både Lena och Tessan till mig. Camilla Hanna och Felix hann aldrig komma och kolla på katten men istället kom jag till dom ett litet tag senare sen. Medans jag väntade på tessan. Lena kom lite sådär spontant oplanerat :D hihi. Men vi hade det mysigt, vi pratade och käkade lite godis. Sedan stack vi ner på stan och avrundade på Steve's med en chokladboll och en smoothie.

I förmiddags vid tolv så kom Camilla och barnen och hälsade på hemma hos oss, sedan stannade Hanna och Felix när hon var och klippte sig! Vi käkade lunch och myste med katten, sedan gick vi hem till dom och minutrarna efter att vi kommit in så börjar det åska, blixtra och hagla! Usch... Felix och jag såg på Spiderevent eller nåt sånt där hette den , och hanna va med en kompis :) Sedan blev det dags att äntligen möta jocke, så vi begav oss ner till resecentrum. Och nu är jocke och jag hemma hos hans pappa i brokind! Kvällen kommer spenderas här <3 :)

Vi hörs säkert imorgon!
Ha en trevlig kväll! Det ska jag ha med min soldat =)

God Natt!

Har haft en trevlig kväll med Lena och Tessan.
Nu går kissen och jag o lägger oss, berättar om dagen imorgon!
Sov gott .

En mycket gammal bild på min bästa barndomsvän Tess och mig bjuder jag på!. 

 
Och så Lenalutten o jag :)


Onsdag, en dag kvar!

"Godmorgon!"
Har haft en sömnlös natt i stort sätt. Den lilla kissen här kan ju inte sova själv så den har sovit i min säng inatt. Eller sovit och sovit.. den har klivit fram och tillbaka över mitt huvud och min kropp ända tills den tillslut la sig i ett par timmar. Sedan vaknade den igen och var hungrig så då var det bara att gå upp till köket med kissen så den får mat, och sedan ner och lägga sig igen då katten inte kunde sova.. suck.
Ja, nu är jag alltså lite trött. Men vad gör det, har ju inte så mycket planer för idag ändå. Ska träffa Tessan, vi vet inte vad vi ska göra men det lär märkas ikväll! Sedan kanske Camilla Hanna och Felix kommer hit och hälsar på mamma och kissen också, det blir spännande! :)
NU: lite frukost!


Ps. imorgon kommer älskling hem i 4 dagar!!

Heldag med favoritfolk!

Hemma!

Har haft en heldag med familjen Wahlström:) Dagen började med att jag blev hämtad av Hanna Felix och Camilla. Vi åkte direkt till minigolf banan i Valla, och jag kom sist! haha.. Sedan åkte vi hem till dom och åt lunch, spagetthi och köttfärssås, mmmh *.* Efter att ha varit där en stund så skulle vi på bio! :D Vi såg på Ice Age..3? ..4? Den senaste iaf.. den va sjukt bra! hahah! Sedan har vi bara varit hemma hos dom och slappat och myst hela kvällen :)

Nu ska jag bekanta mig lite mera med kissen och sedan ska vi gå och lägga oss kissen och jag :) Imorgon kommer Wahlströmmarna hit och hälsar på katten :)

Sov gott!  Bilder får ni se imorgon ! 
 


Idag är en bra dag! :D

Hejsaaan!

Dagen har varit riktigt bra idag faktiskt :) Jag stack ju till mia och vi stack o körde minigolf! Vi sa vid första banan att vi skulle sattsa på att få samma poäng på slutet, och av rena slumpen så fick vi samma poäng! xD Det var helskumt! När vi kom hem slappade vi bara och åt en toast och sedan stack vi till Elin där vi kollade på film och bara snackade :)Det var mys. Efter filmen drog vi in till stan, närmare bestämt mc donalds. Men är man pank så kan man inte köpa någon kvällsmat utan man får ta vad som finns när man kommer hem. = Matilda.. hehe rättare sagt JAG. hahah.

Och när jag kom hem så väntade en överraskning!!!!! Katten vi hittade på landet har följt med oss hem! :) Den är såå himla översöt!!!  Den ligger och sover på mitt golv nu :) Pelle (vår andra katt) fräser tyvärr lite åt honom men det är väll förståligt..inget bråk än så länge iaf! Vi får hoppas att dom går ihop sig, tyvärr (eller tyvärr o tyvärr..) men vi ska sätta ut en annons i motalatidningen imorgon för att se om det är någon som saknar sin sötnos.

Nu måste jag sova för imorgon ska jag träffa Jockes syskon och deras mamma! :)
Sov gott! 

Den har det så bra hos oss nu :)


100809

Nu drar jag mig hemåt mia för att hälsa på henne idag igen! :) Det blev en mycket slapp kväll igår med middag på stan och sedan bara hemgång. Idag får vi hoppas på lite mer planering! Tänkte visa er några bilder på hur jag ser ut nu för tiden bara:)



Oredigerade bilder.

Och så en dagens outfit :) Med en snygg rosa adidaströja över detta!

Seg kväll, men mysig!

Äntligen hemma och här. Är så himla trött!
Det vart aldrig berg igår. Vi kom till stan försent. Så istället åkte vi hem till ewe och hade det trevligt och gjorde oss iordning lite tills det bar av till stan igen. Där tog vi en fika på Steve's , mmh för smoothie asså! Vid klockan ett så åkte jag hem till Tessan och hälsade på henne, men sedan åkte vi ner till stan för att möta upp hennes kille, och vid klockan 3 på natten kom vi hem till mig och lagade spagetti, haha =) Vid 4 var vi i säng.

Idag har vi legat och solat i det fina vädret ! Och vid 3 kom Mia =) Då skulle tessan iväg,så mia och jag fortsatte dagen i solen och begav oss till braskens för en glass och sedan hem till mia. Väl hemma hos henne så tittade vi på tv och bara slappade i hennes sköna rum. Då började även regnmolnen komma..men det blev aldrig regn!! Så vi begav oss till Steve's för kvällsmat, och nu har jag precis kommit hem. Funderar på en skapligt tidig sömn ikväll, men enjoy your night!

På tal om ingenting: Titta vilka fina bilder jag hittade från novemberljus här i linköping i höstas!



Berg ikväll!

TjooOo!
Igårkväll kom Lena hit till sommarstugan med sin vän evve :) Vi hade det jättemysigt, och vi hittade en hemlös katt som kom hit!! Den bor hos oss nu, så om någon här i motala saknar en liten kattunge som är skitsmal svart och vit så kontakta oss genom bloggen. Den bara skriker efter mat och äter allt den kommer åt och kelar som tusan :(
Idag har jag varit i varamon hela dagen, det är ju så himla varmt nu!!! Gick dit med Lena och ewe men dom skulle möta några andra där. Jag hade bestämt träff med Frida :) Så vi befann oss där hela dagen tills nu. Ikväll ska jag till Berg hemma i linköping med lena och evve för där är det "festival" ikväll! :D Massa musik som ska spelas och hej o hå!
Nu måste jag sticka för snart är det käk och sen bär det av!
Ha en trevlig kväll! :)


Riktigt varm dag!

Har haft en jätteskön dag i solen, himlen har varit alldeles klarblå och solen har legat på varenda minut. Har bara badat och solat hela dagen. Pratade nyss med älsklingen, saknar dig så mycket, hoppas hoppas hoppas att allt går som det ska på lördag.
Nu sitter jag inne och svalkar mig ett tag, för trotts att klockan är halv sju så är det fortfarande såndär stekhet sol, som visserligen inte tar lika mycket, men ändå, det är ju så sjukt skönt att vara ute då. Fast just nu tycker jag att soffan här passar perfekt för mig medans jag väntar på kvällsmat, är ganska hungrig nu faktiskt, har bara ätit frukost idag! Vi hörs nog inatt med ett inlägg skulle jag tro, annars hörs vi imorgon!

So long!

Sommarkväll

Åh det har varit så härligt väder idag! Jag och min vän Frida S drog till varamon här i närheten och bara solade och badade och pratade heela dagen. Det var så himla underbart. Sen kom jag hem hit runt 5 tiden, och då åkte vi direkt med båten till hamnen och tog en glass (en festis för mig) och åkte runt lite i kanalen =) 9 pers var vi med Gustav efter båten på ringen, haha! Men det var kul. Sen kom vi hem hit och då var det matdags. Så det är faktiskt min dag i korta drag. Jag har bara tagit det lugnt ute i det fina vädret hela dagen, och imorgon lär det bli precis likadant!

Har även pratat med Jocke (och Camilla) ikväll, vad skönt att allting blir bättre =) Kommer även ringa lite senare, längtar till Torsdag! <3
Jaja, vi hörs imorgon kväll! Ha en trevlig kväll!


Bilder:

Åh jag tycker om sommaren så mycket!

Detta är jag och Frida i vintras när vi gick en promenad runt ån med klassen.

Här har ni sommarstugan, eller.. inte själva sommarstugan, men tomten på ena sidan.

Bild från när vi var ute på sjön i eftermiddags.

Sommarstugan

Tro det eller ej, men jag är kvar här och jag tänker uppdatera min blogg!
Det har egentligen varit ganska skönt att vara här ute, men det är samtidigt så långt ifrån allt annat känns det som.. Men vad har jag i stan att göra nu, känns bra att jag är här.
Fick prata med Jocke ikväll, det känns bättre för mig när det känns bra för dig där borta. Jag hoppas verkligen att det blir bättre med tiden.. På torsdag nästa vecka ses vi, jag längtar ihjäl mig! Jag kommer krama dig och jag kommer pussa dig tills du t.o.m. blir trött på mig! Dessutom är det våran 7-månadersdag just den dagen, hoppas du får vara hemma i några dagar då! Saknar dig så mycket :(<3

Nu ska jag fortsätta kolla på Bring it on 2, har sett ettan precis innan jag satte på den här ^^
Vi hörs imorgon!

Godmorgon

Nu drar jag till sommarstugan på obestämd tid, men det kan hända att jag uppdaterar där ifrån, annars; ha det bäst! Jag hör av mig så fort jag kommer hem. 

Mobilen finns med. 


Nattinlägg

Jag åker till sommarstugan med mamma lovisa och oskar imorgon. Jag vill komma bort från stan, orkar inte sitta här hemma och vänta på att få träffa min älskade Jocke :( Fick prata med honom ikväll iallafall, och jag ska säga det att det gjorde nästan bara saken värre, fyfan vad jag tycker synd om dig och fyfan vad jag saknar dig redan efter första dagen. Jag har sagt det förut men jag lovar att jag ska komma och hälsa på så fort du får permision!! 

 

Vi hörs imorgon innan jag åker


Here we come!

Jag har pratat med mina föräldrar nu, och det går!!! Jag ska till Turkiet med Frida,Daniel och deras mamma i September!!! YES! :D

Happyyyy!!! 


Turkiet

Nu är jag hemma från Frida igen eftersom hon skulle börja jobba klockan sex. Vi har planerat en resa i September till turkiet, så himla härligt. Nu gäller det bara att övertyga pappa ikväll, efter det är allt klart. Åh det kommer bli så himla härligt!! Att bara ligga och sola hela dagarna, och komma hem brun och fin till hösten! Åhh längtar redan =) Måste upp och prata med pappa! 

 


Jaha.. vad händer nu då.. har en helt oplanerad kväll framför mig. Fan älskling kom hem igen, saknar dig redan! :( 


Godmorgon...

Jag vaknade exakt nu om jag ska vara ärlig.. av att Frida ringde, hihi hon kommer hit snart ^^ Fasen då.. hon börjar jobba klockan sex! Så det gäller att ta vara på tiden nu! Vi hörs om ett par timmar :)


When you feel your hearts guarded



Gonna miss you so much

Jaha.. då var man hemma igen. Nu kommer det ta ett jäkla tag innan vi ses. Vänta baby ringer!! .....
Åh, jag blir alldeles tårögd, han rycker verkligen in i lumpen imorgon, vi har ingen aning om hur lång tid det kommer ta innan vi ses, och vi har inget aning om hur lång tid det kommer ta tills vi ens kommer höras av. Det kan bli redan imorgon,men det kan också bli om en vecka. Tänk om jag inte får höra ett enda ord från honom på hur länge som helst. Usch :( Det känns förjäkligt, men älskling, jag lovar att åka och hälsa på dig så fort du får ledig, jag älskar dig! <3

Minns du?=) The J.A.S.W <3
 

Bilträff

Hejj på er!
Är hemma en sväng för att hälsa på mamma som är sjuk :/ Fixar lite också. Nu ikväll är det dags för bilträff i norrköping! Jag och Jocke ska följa med hans kompis, spännande! Det ser jag fram imot, måste rusa till bussen nu!
Ha en fin lördag! =)


RSS 2.0