Sometimes goodbye is a second chance


Even the man in the moon disappeared


Blir så himla trött ibland. På att behöva ha kontrollen över allting, kontrollera, eller kanske ska säga på att inte ha någon kontroll alls. På att styras av en annan person. Du gör som du vill, jag hänger efter dig. TÄNK PÅ VAD DU SÄGER OCH GÖR. Allting blir så ostabilt. Jag börjar komma i andra hand, jag vill inte behandlas som nån jävla slacker. Varför kan vi inte bara bete oss som vanligt, nu för tiden känns det som om du går runt och har ångest, precis som jag som får det av situationen. Snälla, ge mig en chans att slappna av, eller börja använda din hjärna normalt...


Jul 09





Vinter/Jul 09

Förändring av bloggen!

Sådär. Nu har jag gjort om min blogg lite, den får se ut såhär nu för tillfället. Tänkte att lite förändring kanske får mig att bli lite mer sugen på att blogga.. Jag vet inte! Tänkte strax visa lite fina bilder från ikväll som jag tagit på julstämningen =) Har nämligen julpyntat här hemma!
Håll er kvar, i'll be right back!


New shirt


Onsdag

Igår fyllde jag ju som sagt 17. Ärligt talat så känner jag ingen skillnad.. men det kanske inte är meningen heller.. haha. 17 känns ganska obetydligt.. Vill fylla 18 NU. Måste bara vänta i 364 dagar... Medans frida, min bästa vän som är 92 hon med fyller 18 om mindre än en månad. FY.

Vad gjorde jag igår då? Jo jag blev väckt av familjen på morgonen och fick lite paket och sång :) Fick:

  • En New York - tavla till mitt nya rum
  • En stor grön golvväxt till rummet
  • Hudprodukter
  • Leopardleggings täckta med genomskinliga paljetter, ascoola
  • Jeansleggings svarta
  • Ett nytt tangentbord till min stationära dator
  • Och lite småsaker

Sedan var det skola, och de söta små klasskompisarna jag har sjöng för mig =) Sedan bar det av hemmåt för städande, för sedan på kvällen kom ju släkten hit + Frida! Vi käkade god 3 rättersmiddag, haha. Sedan kom även Jockes mamma och lämnade en fin present från familjen =) Jag fick under kvällen:

  • En svart klänning med dragkedja längs med hela klänningen i mitten på framsidan
  • Smycken
  • Pengar
  • En stjärntecken bok
  • Coola vantar
  • Ett par uggs/moonboots (stavning?) i guld, balla och jävligt sköna!
  • hmm... minns inte mer nu 

Jaa.. När alla hade dragit sig hemåt gick Frida och jag över till Gabbe (som tidigare hade varit hos oss med familjen, haha) och spelade gitarr o sjöng till halv tolv eller nåt sånt, sen åkte Frida och jag gick och la mig!
En mysig födelsedag :) Det enda som saknades var ett Grattis av min älskling som var i skogen och gjorde baskerprovet. Hörde av honom förut för första gången sen i söndags en liten snabbis, men senare ikväll får vi prata!

Nya tavlan

Nya golvväxten ;P

Rummet i helhet

Måste visa skorna jag köpte idag också :) Behövdes verkligen!! Köpte en tröja också som jag ska visa sen.


Nu ska jag prova ut kläder tills imorgon, business klädsel som gäller även för eleverna!


Monday

åååååhh! Jag som trodde att jag var klar med skolan nu inför jul. Idag visade det sig att jag måste göra TRE arbeten innan jul! Historian, Engelskan, och redovisning. Usch, får p a n i k på skolan nu. Majoriteten av vår klass fick IG på nationella proven i matte. Vi fick reda på resultaten idag, jag var två ynka poäng ifrån ett G. Men naedå, ig skare tydligen va! Vad händer nu då? Jo nu ska jag sätta mig och plugga, yes :) Super kul!! Inte.

Men har fått värsta fina temat och bakgrunden på min dator nu så nu är det roligt att sitta här igen :)

PS. kommer somna på tangentbordet här i sängen snart... OCH imorgon fyller jag 17 äntligen! Nu är det bara 1 år kvar till friheten. Woho!


Sunday night

Funderar på om jag kanske ska börja blogga igen.. lite på kul sådär? Ska göra det när jag känner för det :)
Helgen har varit komplicerad, men har iaf varit hos J och vi har bland annat sett på Flickan som lekte med elden, som jag för övrigt har sett två gånger förut och tycker är skitbra! Ska hyra luftslottet som sprängdes när den kommer ut på dvd. Luftslottet som sprängdes är sista filmen i serien "Män som hatar kvinnor, Flickan som lekte med elden och Luftslottet som sprängdes" bokserien av Stieg Larsson. Aja. Kvällen idag slutade väll sådär med J. Är lite körigt just nu men det löser vi över jul, lovar dig det J.

Nu sitter jag och tittar på "Skicka vidare" på 5an. Riktigt bra och berörande film!

Sunday


Jag vill inte sätta världen i brand. Bara tända en liten låga i ditt hjärta. Jag vill inte släppa din hand, det skulle ge mig smärta. Jag vill inte hålla dig för hårt, men inte heller låta dig gå. Det skulle vara alldeles för svårt, jag älskar dig så.


Orkarinte

Åååååååhhh!. Hur kan det bli så jävla fel. Fattar inte. Vad har du för anledning att bli sur på mig i ett sånthär tillfälle? Finns ingen som helst anledning till det! Vet du en sak? Jag kommer bryta ihop framför dina ögon när som helst. Pallar inte att anpassa mig och anstänga mig för att ens försöka inse själv att jag betyder något längre. Kommer inte kunna hålla mig.
Allt som vi planerar bara förstörs när det väl kommer till saken...

Ska man skratta eller gråta?
Ska man hata eller förlåta?

Godnatt


FREDAG

Plugga plugga plugga plugga... händer  det något annat nu för tin? Jag orkar inte mer!!! (vill inte vara kvar.. haha) jag vill hem och sova nu. Är inne i ännu en fredag och sitter och har håltimme i 3 ½ timme och grubblar över provet som börjar klockan ett. Historiaprov, det känns EJ BRA. Men måste göra det idag eftersom jag var sjuk när de andra gjorde det. Sedan vet vi inte ens om Jocke kommer hem ikväll eller om han måste vara kvar i eksjö och det är inte bra. OCH jag fick nu veta att jag hade ndast 174 kr kvar på kontot?! HALLÅ?! Julklappar då? Fick som tur var låna lite pengar av pappa. Nae, nu måste jag råplugga, see ya wouldn't wanna bee ya
 

Godmorgon

Ännu en lunchrast i skolan.. Sitter och väntar på att få ha spanska. Som tur var har jag gjort läxan, men jag är ganska glad för att vi ska ha muntligt förhör på glosorna. Det jag är lite "orolig" för är att vi ska kunna översätta en text muntligt om en timme. wooh!! Meen.. enligt mina beräkningar (läste på facebook) så har några eller någon från min spanska åkt till stockholm nu, vilket betyder att vi är endast... 4 personer? på spanskan idag. Sedan är det gympa, men idag är det teori. Efter det skulle vi ha slutat egentligen MEN istället ska vi ha matte tilll klockan 5 för att vi har nationella prov nästa vecka.. GAAH! Orkar inte!!!! Saknar min älskling tycker att han ska komma hem nu :(

Idag blir jag av med 700 kr till Frida och resten av veckan blir jag av med ännu mer för att köpa julklappar. Såhär ser min vecka ut:
Måndag: Skola, säga hejdå till Jocke som åkte tillbaka till Eksjö.

Tisdag: Skola, möta frida och lämna tillbaka pengar, hem och plugga.

Onsdag: Skola, ´köpa julklappar?

Torsdag: Skola, inget planerat.

Fredag: Skola, älskling kommer hem!

Helg: Inget planerat.

Btw, så känns det helt sjukt att det är första december idag!! Det innebär:
- Julkalendern på tv
- Chokladkalender
- SNÖÖ (hoppas jag)
- Något mer? hmm.. julmat..
- Jag fyller år! Om 15 dagar!


RSS 2.0